Nybyggnadsprojekt
Staffanstorp - Vikhem - Brf Vikhems Gård

Staffanstorp - Vikhem, Staffanstorps kommun

Försäljning pågår! I hjärtat av den gröna och natursköna trädgårdsstaden Vikhem planeras för trivsamma och moderna lägenheter i Brf Vikhems Gård. Projektet består av 33 lägenheter i varierande storlek från 1- till 4 rum och kök i bostadsrättsform. Här bor du i lägenheter med god standard och anlagd gemensam innergård. Samtliga lägenheter får balkong eller trädgård, förråd och parkeringsplats i nära anslutning till bostaden. Hiss finns i husen.

Bussförbindelser, gröna parker och vattenspeglar in på knuten tillsammans med närhet till service och butiker gör Vikhem till en idealisk plats för familjelivet. BRF Vikhems Gård ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett eget boende. En modern och funktionell bostad, helt färdigställd!

Upplev känslan av hur det är att bo i en nybyggd lägenhet, inga tidskrävande renoveringar eller kostsamma överraskningar. Det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt – som familj och fritidsintressen. Preliminärt tillträde kvartal 2, 2023.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklarna på Svensk Fastighetsförmedling med eventuella frågor och funderingar.

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

Anders Larsson

Telefon: +46708114212
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

Telefon: 046-25 46 56
E-post: [email protected]

Guider & Tips