Nybyggnadsprojekt
Stäket - Brf Lövsångaren

Stäket, Stockholm, Järfälla kommun

Fastighetsbyrån presenterar stolt i samarbete med OBOS Kärnhem, Stadsvillorna i Stäket.

Centralt beläget i natursköna Stäket bygger nu Brf Lövsångaren 54 stycken nyproducerade lägenheter i storlekarna 1–4 rok där vår arkitekt har skapat funktionella och trivsamma lägenheter som upplevs mycket rymliga.
Tack vare den generösa takhöjden på hela 2,6 meter får ditt nya hem ljus och rymd. De flesta lägenheterna får fönster i flera väderstreck, vilket gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden.
Alla bostäder har minst en indragen, skyddad balkong/uteplats där du kan njuta av utelivet i lugn och ro. Det finns gott om förvaring och alla får ett invändigt förråd.
Välj en enrummare på 30 kvadratmeter med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och du får flera fönster ut mot entrésidan och från vardagsrummet finns utgången till den rymliga balkongen.
Väljer du en lägenhet på två eller tre rum och kök får du fönster åt två håll och praktiska sovrum med garderober eller klädkammare.
Fyrorna är på 92 kvadratmeter och har fönster i tre väderstreck. Här får du dessutom dubbla balkonger/uteplatser som vetter mot den vackra parken.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Järfälla

Robert Löwkrantz

Telefon: 070-880 77 80
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Järfälla

Telefon: 08-584 009 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips