Nybyggnadsprojekt
Svärdsklova - Svärdsklova Skärgårdsskogen

Svärdsklova, Nyköpings kommun

I hjärtat av Svärdsklova finner du Skärgårdsskogen där det planerad för 28 hus insprängda i naturens vegetation. Här har tanken varit att anpassa husens utformning och placering efter vad skogen har att erbjuda. Uppbyggnation, gestaltning och framtida utveckling ska leva i symbios med vad som har stått på platsen sedan Svärdsklova upptäcktes för sin charm.

Skärgårdsskogen formges med 5 olika hustyper, i både en och två plan, med boendeytor om 80 till 140 kvm från Intressanta Hus och Fiskarhedenvillan för att på så vis erbjuda boende för alla typer av behov. Gemensamt är att alla husen formges med träpanel, stålglasfönster och tak i mörka kulörer för att på bästa vis harmonisera med omgivningen.

I etapp 1 säljs nu 11 tomter i tre olika hustyper från 83 kvm till 136 kvm med stora fina uteplatser och den vackra naturen och dess gestalt fortsätter vara trädgården.

Under 2021 kommer kommunalt VA att anslutas vilket ytterligare bidrar till att inte bara naturtomten, utan även huset blir mera underhållsfritt så att du bara kan slappna av i denna fantastiska miljö.

Läs mer om bostäderna på projektets hemsida: http://skargardsskogen.se/

Bo i en underbar miljö nära havet och vacker natur. Här kan du njuta av både klippbad och badstrand. I området finns i dag en härlig säsongsbaserad restaurang med fokus på hållbarhet och naturliga smaker. I området planeras även en ny gästhamn med bryggor sjömack. En kort bilresa bort finns även det vackra naturreservatet "Stendörren".

Ca 20 min med bil från Nyköping och ca 90 min från Stockholm.

Bostäderna i projektet säljs till fasta priser och enligt principen "först-till-kvarn".

Välkommen till Skärgårdsskogen!

10 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Mats Axner

Telefon: 070-772 77 21
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Telefon: 0155-45 50 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips