Nybyggnadsprojekt
Torghuset

Bålsta, Håbo kommun

Antal rum: 1-3 rum
Boarea: 43 - 96 kvm
Priser från 1.725.000 - 3.375.000 kr
Avgift från 1.865 - 3.650 kr/mån.
Tillträde: Prel. Q1 2024
Värme och vatten ingår i avgiften

Till lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/invict-properties/torghuset

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN:
Steg 1: SÄLJSTART: Först till kvarn principen gäller. Välj er bostad och kontakta ansvarig mäklare antingen via email eller telefon.
Steg 2: FÖRHANDSVATAL: När ni har valt en bostad så tecknar vi ett förhandsavtal och ni betalar in en bokningsavgift på 25.000 kr.
Steg 3: UPPLÅTELSEAVTAL: Ca 3-6 månader innan tillträdet skriver vi på ett upplåtelseavtal och i samband med detta betalas 10% av köpeskillingen minus bokningsavgiften.
Steg 4: TILLTRÄDE: Nu är det dags att flytta in och resterande del av beloppet betalas in.

__________________________________________________________

I hjärtat av Bålsta byggs Torghuset (Bostadsrättsföreningen Väppeby Torg 1), ett arkitektritat hus i dynamisk träfasad med 40 yteffektiva lägenheter i storlekarna 1-3 rok. Alla lägenheter har balkong eller uteplats samt tvättmöjlighet i bostaden. Innergården blir grön och lägenheterna på markplan får en egen ingång direkt via uteplatsen. Högst upp i huset kommer det att byggas 7 stycken vindslägenheter. Det kommer även att finnas en lokal i markplan och garage under byggnaden. Intill byggnaden pågår byggnation av ett torg med lekplats som blir en fin samlingsplats för stora och små. Missa inte chansen att bo modernt och centralt i expanderande Bålsta!

Förutom fina materialval och välplanerade bostäder så tillåts juridiska personer och även fri andrahandsuthyrning.

SERVICE
I Bålsta centrum bor man nära all tänkbar service, affärer, förskolor, skolor och stationen med bland annat pendeltåg mot Stockholm. Här finns tandläkare, vårdcentral, simhall, ishall, friidrottsplan, fotbollsplan, gym, utegym och skatepark mfl. I och runt Bålsta finns gott om vackra naturområden, vandringsleder, promenadstråk och skogar med svamp och bär. Badplatser finns nära till hands, kommunen ansvarar för två av dem, Ekillabadet i Yttergran och Kalmarsandsbadet. I Håbo finns sportklubbar, kulturföreningar och annat för alla åldrar och intressen. Här finns flera stall och ridanläggningar för den som är hästintresserad. I Gröna dalen finns kolonilotter som drivs av Gröna dalens odlarförening. En halvmil från kommungränsen ligger Bro-Bålsta Golfklubb, i Upplands-Bro kommun. Det finns två ungdomsgårdar i kommunen, en i Bålsta och en i Skokloster.

OMRÅDE
I området finns främst bostads- och hyresrätter men även villor och parhus. I Bålsta centrum finns simhall, ishall, friidrottsplan, fotbollsplan, gym, utegym, skatepark, frisbeegolfbana samt en hundrastgård. Från centrum har man gång- och cykelavstånd till flera förskolor samt till Västerängsskolan, Gröna Dalenskolan och Läraskolan med förskoleklass till årskurs 9, Potentia med årskurs 4 till 9 samt Fridegårdsgymnatiet. I Bålsta finns både kommunala och privata förskolor, samt två öppna förskolor. Det finns även flera skolor för förskoleklass till årskurs 6 eller 9 samt ett gymnasium. På Åbergs museum i Väppeby äng finns en av världens främsta Disneysamlingar, popkonst och Trazankojan. I kommunen finns flera intressanta historiska platser att besöka, till exempel barockslottet och medeltidskyrkan i Skokloster, Biskops-Arnö med sitt vackra kulturlandskap och Fridegårdsmuseet i Övergran.

KOMMUNIKATIONER
I Bålsta består kollektivtrafiken av tåg o

17 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Alexander Lahdo

Telefon: 0736-71 16 27
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Telefon: 08-410 741 00
E-post: [email protected]