Nybyggnadsprojekt
Trummens Strand - Brf Trummens Strand Etapp 2

Trummens Strand, Växjö, Växjö kommun

Vid Trummens strand reser sig snart ett nytt landmärke för Växjö - fantastiska hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott. I etapp 2 finns fortfarande några treor och fyror kvar till försäljning med beräknad inflyttning 2019-06-30.

Samtliga lägenheter har balkonger mot den gröna innergården och sjön Trummen samt en fransk balkong i väster. Några fyror har dubbla balkonger en i väster och en i öster. För den som önskar ett skönt uteliv på en altan finns också några lägenheter med en stor uteplats. Bostäderna ligger intill en vacker parkmiljö och med snabb anknytning till city.

Inredningsstandarden håller hög klass. I köket finns bland annat rostfria vitvaror, induktionshäll, integrerad diskmaskin, bänkskiva i kompositsten och spotlights under överskåpen. I badrummen finns inredning från IFÖ, komfortgolvvärme och spotlights i taket. I samtliga lägenheter finns ett badrum med tvättdel och vissa av lägenheterna har även en gästtoalett. Samtliga lägenheter har tillgång till ett eget förråd och en plats i parkeringsgaraget. En gemensam föreningslokal erbjuder festlokal med kök/bar, lounge och en övernattningslägenhet för gäster. Varmt välkommen att kontakta GBJ Bygg och Catharina Lundin Haglund för ett möte och mer information om Växjös nya waterfront! Telefon: 0709-14 80 55, mejl: [email protected]

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Jonas Hellström

Telefon: 0470-74 74 04
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Telefon: 0470-74 74 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips