Nybyggnadsprojekt
Tullhomsviken - Etapp 4 - Vid Karlstads skönaste kajläge, Tullholmsviken!

Tullhomsviken, Karlstad, Karlstads kommun

Nu pågår försäljningen av lägenheterna i Brf Trädgårdsholmen. Karlstad fortsätter att växa i södergående riktning. I etapp fyra erbjuds lägenheter om 1-4 rum i storlek mellan 35,5 - 147 kvm. Många av lägenheterna har en mycket trevligt utsikt mot Vänerns inlopp. Samtliga lägenheter har stora och generösa balkonger med vattenutsikt. Föreningen har även tillgång till 38 garageplatser. Preliminär inflyttning november 2021!

I Tullholmsviken utvecklas en helt ny och spännande stadsdel med ett naturskönt Vänerläge. Och vilket läge sen! På ungefär 10 minuter kan du befinna dig mitt i stan eller mitt i naturen, beroende på vilket håll du vänder blicken åt. Men vi tror att du kommer trivas allra bäst här hemma i viken. När solen glittrar i vattnet, båtar guppar i vattnet och strandpromenaden fylls av både boende och besökare.

Kommunen har nu invigt den 185 meter långa strandpromenaden med kajatmosfär och promenadstråk längs vattnet. En ny cykelväg längs hela Packhusallén och två nya busshållplatser finns tillgängliga - allt för att du som bor här ska kunna välja ett alternativ till bilen.

I vår lägenhetssväljare kan du titta närmare på bostäderna i Brf Trädgårdsholmen. Här kan du se lägenheternas placering i husen, priser, avgifter och i solstudien kan du se solläget för respektive bostad. Följ länken för att komma till lägenhetsväljaren: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/karlstad-tradgardsholmen?gclid=EAIaIQobChMI1MDPnbLD5AIVwrYYCh1LyQdoEAAYASAAEgIsPfD_BwE

Varmt välkommen hem till kajen!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Patrik Liikamaa

Telefon: +46703879707
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Telefon: 054-21 10 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips