Nybyggnadsprojekt
Ulvön - BRF Ulvön Strand

Ulvön, Uddevalla kommun

Välkommen till Brf Ulvön Strand och ett fritidsboende i verkligt unik miljö! Här bor du på bilfri ö med havet som närmaste granne. Ön erbjuder både lugn och avslappnad tillvaro med sol och bad från klippor, sandstränder och bryggor och aktiviteter som båtturer, fiske, promenader och tennis.

I föreningen finns 10 stugor och sex lägenheter. Alla stugor och lägenheter är renoverade 2019.
I avgiften ingår parkeringsplats på fastlandet och kommunalt vatten och avlopp. Föreningen förfogar över en fyrhjuling som används för att transportera varor mm från parkeringen till boendet. Inga motorfordon är tillåtna på ön förutom föreningens fyrhjuling. Tennisplanen ägs inte av föreningen men får nyttjas. Föreningen har rätt att hålla nere vegetationen framför fastigheten för att bevara utsikten.

Alla medlemmar har möjlighet till båtplats vid bryggan, 2750 kr/år och plats. Att ta båten ut i fjorden till någon av de närliggande holmarna rekommenderas; Ekholmen, Oxholmen, Lindholmen, Björkholmen, Flatholmen och Kullholmarna ligger alla på bekvämt avstånd. Stanna till vid Ljungskiles vackra innerskärgård på vägen ut och avnjut en god middag vid Musselbaren eller ta ett dopp i Kungsparken.

Från Ulvön tar det ca 5 min till Ljungskile med bil. Ljungskile, tätort i Uddevalla kommun, har en historia som anrik och välkänd bad och kurort sedan slutet av 1800-talet. Här har man alltid naturen och havet nära inpå.
Idag är Ljungskile en expansiv ort med turism, näringsliv och handel. Kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg, ca 45 min och närheten till den Bohuslänska kusten lockar många. Här finns också en av Sveriges vackraste Golfbanor, Lyckorna Golfklubb.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info och boka er på visning!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Uddevalla

Peter Malm

Telefon: 070-330 69 53
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Uddevalla

Telefon: 0522-362 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips