Nybyggnadsprojekt
Välkommen till Brf Oscinen

Borlänge, Borlänge kommun

I Jakobsdalen, Borlänge, skall en ny hållbar stadsdel växa fram. Här bygger vi nyproducerade bostadsrätter med närhet till stadens service och högskola. Genom att komplettera och bygga samman de redan etablerade bostadsområdena skapas första ledet i den nya stadsdelen. Nygårdsdalen med anslutning till Nygårdsravinen blir områdets gröna lunga och bjuder på härlig grönska mellan bostäderna.

I Brf Oscinen är det enkelt att bo och leva. Nybyggda gång & cykelvägar genom området gör att barnen säkert kan ta sig till och från skola och aktiviteter. Området har en gemensam innergård som lockar till lek, samvaro och odling. Du har full uppsikt över lekplatsen från ditt köksfönstret.
Totalt planeras 36 st bostäder som kommer säljas i två etapper. Först ut är Brf Oscinen, som består av 19 radhus som nu är till salu.

FUNKTIONELLA OCH TRIVSAMMA BOSTÄDER
Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till interiören. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet. Husen kommer att lämnas över nyckelfärdiga, det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt – som familj och fritidsintressen. Det innebär ett modernt och bekvämt boende som ger en känsla av eget ägande, det är bara att flytta in!

16 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Mikael Björklund

Telefon: 0703152815
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Telefon: 0243-79 44 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips