Nybyggnadsprojekt
Vesslan

Vetlanda, Vetlanda kommun

SÄLJSTART 26 FEBRUARI kl. 08:00

Centrala bostadsrätter med gångavstånd till all service! Alla lägenheter har balkonger på över 20 kvm som delvis är inglasade. Det finns två penthouselägenheter om 104 respektive 107 kvm för dig som söker det lilla extra med balkonger i två väderstreck varav en med inglasad pergola. Övriga treor är 80 kvm och tvåan är på 64 kvm.

Exklusiv tegelfasad samt färg- och ljussättning ger ett tilltalande exteriört intryck. Det kommer finnas parkeringsplats ute samt några garageplatser. Hiss direkt från garage till respektive våningsplan. Lägenheterna har en hög standard med HTH-kök, vitvaror från Miele, Kährs parkettgolv, badrum med kakel och klinkers och det kommer dessutom finnas möjlighet till ett brett urval av tillval för dig som vill skräddarsy din bostadsrätt.

Priserna kommer att börja på 1 555 857 kr för 2:an och för 3:orna börjar det på 1 868 554 kr. Priserna ökar ju högre upp i huset du kommer samt har lägenheterna mot Bangårdsgatan och söderläget en något högre prislapp.

Vessan Intressenter AB är projektör av detta projekt och byggnationen kommer ske med ByggBolaget i Vetlanda AB.

HUR GÅR DET TILL?
Redan nu kan du göra en intresseanmälan till oss. En intresseanmälan är ej bindande, och förändringar i projektet kan ske fram tills vi säljstartat och påbörjar arbetet med bokningsavtalen. Nedan listas stegen i processen i komprimerad version. En mer utförlig beskrivning av säljprocessen finns under respektive lägenhet under rubriken "Så här går det till".

Säljstart 26 februari (Först denna dag går det att boka en lägenhet. Bokning sker i turordning. Skicka ett mail till [email protected] med ditt namn och vilken lägenhet du vill ha. Skriv även ditt andra- och tredjehandsval utifall ditt förstahandsval redan är bokad. Bekräftelse kommer via mail till dig och följs upp av ett samtal.)
- Bokningsavtal - bokningsavgift 20 000 kr. Lägenheten är reserverad för dig.
När 12 av 14 lägenheter är bokade kan byggherren efter förhandsavtalen påbörja byggnationen.
- Förhandsavtal - köpet är nu bindande och byggnationen kan påbörjas! Förhandsavgift 50 000 kr minus tidigare 20 000 kr.
- Byggnation pågår. Tillval kommer presenteras och möjlighet finns att påverka din lägenhets interiör. Tillval görs med byggherren inom utsatt tidsram och faktureras separat utöver insatsen för din bostadsrätt.
- Upplåtelseavtal - ca 3 månader före tillträdesdagen. Lägenheten upplåts nu av föreningen med bostadsrätt och tillträdesdag spikas. Handpenning om 10% av din insats (vad du betalar för lägenheten) ska betalas, minus tidigare erlagda 50 000 kr.
- Tillträdesdag sommar 2022. Du visar upp kvitto på din slutbetalning och får dina nycklar.

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Mikael Fritzell

Telefon: 0706-722233
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Telefon: 0383-160 99
E-post: [email protected]

Guider & Tips