Nybyggnadsprojekt
Vik - Tomter i Vik

Vik, Vik, Simrishamns kommun

Efterlängtade Etapp 2 säljstartas nu, oktober 2021! Adresserna för dessa 10 tomter är Poppelvägen och Hasselvägen. För den som söker tomt i Etapp 1 finns det 2 tomter kvar - Vresrosvägen 11 & 20.
I Vik, på eftertraktade Österlen, har vi nöjet att presentera tomter i ett område där öppna landskap, äppelodlingar och golfbanor möter den lockande djupblå Östersjön och dess vidsträckta stränder. De äldsta delarna av fiskeläget är uppbyggda kring den lilla, charmiga hamnen och dess smala, pittoreska gator sätter en unik prägel. Från piren är utsikten fri mot stranden vid Knäbäckshusen och berömda Stens huvuds nationalpark.

Vi har haft glädjen att kunna erbjuda 7 tomter i första etappen med tillträde maj 2022. Utöver dessa släpper vi nu, fr o m oktober 2021, även den andra etappen med 10 tomter och tillträde oktober 2022. Den generösa detaljplanen tillåter 160 kvm byggnadsarea för huvudbyggnad och 50 kvm komplementbyggnad/garage. Se bifogade filer för kompletta uppgifter i detaljplanen.

Området för projektet är noga utvalt med sin placering mitt emellan Österlens Golfklubbs fina 18-håls-banor även kända som Lilla Vik och Djupadal. Klubben har trevliga restauranger och konferensmöjligheter samt padel m.m. Naturen kring Vik erbjuder oändliga möjligheter till friluftsliv med alltifrån stillsamma vandringar och till surfing och andra äventyr. För service året om är nås både Kivik och Simrishamn på knappt en mils avstånd. För den som söker kommunikationer med längre radie finns Sturup ca 1h bort och till Kastrup är det 1,5h.

Projektets ägare, KJEC Fastighetsutveckling AB, står för anläggningsavgift för V/A, anläggande av vägar och framdragning av el till området. Den enskilda fastighetsägaren står däremot för lägenhetsavgift (V/A) om f.n. 32819 kr samt elanslutning om f.n. 37500 kr inkl moms. KJEC drar fram fiber till området. Nya fastighetsägaren står för anslutningskostnaden för den enskilda fastigheten.

Tomterna säljs till fasta priser och i en löpande process med köpekontrakt direkt utan preliminära bokningsavtal eller liknande.

Klicka gärna in på vår hemsida för att se film, detaljplan och infodokument samt aktuell försäljningsstatus för de olika tomterna.

12 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Markus Hultman

Telefon: 0739828004
E-post: [email protected]

Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Telefon: 040-838 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips