Nybyggnadsprojekt
Vikhem - Vikhem - Brf Vattenparken

Vikhem, Östra Staffasntorp, Staffanstorps kommun

I Vikhem i södra Staffanstorp växer just nu ett mysigt och naturnära område med hög livskvalitet fram. Dess hjärta utgörs av tre blänkande vattenspeglar i parkmiljö som har gett den nya ortsdelen sitt namn – Vattenparken. I denna oas skapar vi ett kvarter för livsnjutare, motionärer, naturälskare, avkopplingsexperter och upptäcktsresande.

Brf Vattenparken kommer ha en belåning på endast 9.965 kr/kvm. Detta tillsammans med ett byggnadssätt som minimerar underhållet av föreningens byggnad tryggar för en stabil och trygg ekonomi. Alla bostäder har en egen parkeringsplats.

Nyanlagda parker, torg och rekreationsområden ger dig en skön och grön vardag, samtidigt som du får uppleva den underbara känslan att flytta in i ett alldeles nybyggt hem. Du kan välja om du vill bo i en mysig lägenhet med balkong resp. uteplats, eller i ett bekvämt radhus med egen täppa. Den gemensamma poolen med soldäck ger dig semesterkänsla året om.

Lägenheterna är på två till fem rum och erbjuder allt du behöver för ett komfortabelt och bekymmersfritt liv. Du njuter av en hög inredningsstandard som bland annat bjuder på vacker ekparkett i alla bostadsrum och ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork.

Vi inreder med gedigna material och kvalitetsprodukter. Med våra omfattande tillval kan du dessutom gestalta ditt boende efter dina egna önskemål.

Kvarteret kommer både byggas med lägenhetshus i tre våningar och radhus. och fördelas enligt följande:
- 2 rok, ca 60 kvm (SLUTSÅLDA)
- 3 roK, ca 69 kvm
- 4 rok, ca 77 kvm
- Radhus, ca 114 kvm

HUS 1, ETAPP 2 (3:or och 4:or kvar)
HUS 2, 2 st Radhus kvar
HUS 3, 4 st Radhus kvar
HUS 4, 3 st Radhus kvar
HUS 5, SLUTSÅLT
HUS 6, SLUTSÅLT

Anmäl ert intresse i länken nedan eller ring ansvarig mäklare!

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Staffanstorp

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Staffanstorp

Andreas Hansen

Telefon: 070-774 89 75
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Staffanstorp

Telefon: 040-6851990
E-post: [email protected]

Guider & Tips