Kils kommun

Kils kommun; Gårdar/Skogar

Gårdar/Skogar till salu - Kils kommun

Sortera på

Läs mer om hur sökresultatet sorteras

3 bostäder till salu


Maj 2024
Renstad, Kils kommun
  • Budgivning pågår

Renstad

Gård/Skog
Renstad, Kils kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
52,8 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet strax norr om Högboda, vid Renstad. Huvuddelen av fastigheten utgörs av ett sammanhängande skifte som dessutom har väg som sträcker längs skifteskanten. Totalt 53 hektar varav 50 hektar är produktiv skogsmark med ett virkesförråd om 8 000 m³sk, medelbonitet beräknad till 7,3 m³sk per ha. Fastigheten ingår i Viltvårdsområde och Kronskötselområde.

Augusti 2023
Kil, Kils kommun
  • Ons 31 jul

Gunnarsbytorp Gårdsjö 1

Gård/Skog
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
1 800 000 kr
9 rum
13,3 ha tomt

Lantligt belägen gård med bostadsbyggnad om 9 rum och kök. Bostaden som är under renovering har stor potential att kunna bli ett fantastiskt boende att trivas i och som har bra möjlighet till djurhållning. Ägarna har under 2022 bytt yttertak och hela östra fasaden är brädfodrad och isolerad och har fått nya fönster. Den stora ekonomibyggnad rymmer ladugård, loge, höloft ned tork, vagnslider,…

  • Plus
December 2021
Kil, Kils kommun

Säldebråten 42

Gård/Skog
Kil, Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 495 000 kr
135 m²
5 rum

Välkommen till en trevlig gård endast ca 20 min från Karlstad. Gården är under avstyckning så ca 2 ha åkermark kommer att ingå. Huvudbyggnaden är uppförd i 2 plan med källare. Det finns också ett gästhus med permanentstandard som man ev kan hyra ut eller ha som gästboende. En stor ekonomibyggnad om ca 300 kvm som idag bla är inredd som snickarverkstad ingår.

Visar alla 3

I närheten av din sökning

Matchar nästan din sökning

Artiklar från Hemnet