Hjo kommun

Hjo kommun; Tomter

Tomter till salu - Hjo kommun

Sortera på

Läs mer om hur sökresultatet sorteras

3 bostäder till salu


Juni 2023
Långeruder, Hjo kommun

Långeruder 1:37

Tomt
Långeruder, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
200 000 kr
1 376 m²

Nu har ni chansen att förvärva en tomt och titulera er som fastighetsägare. Tomten uppmäter hela 1 376 kvadratmeter och som idag får betraktas som natur/skogstomt med träd ståendes på tomten. Här kan den som åstundar bygga ett permanentboende alternativt ett fritidsboende med en bra större tomt samt ett bra läge, där ni endast har cirka 6 kilometer in till trästaden Hjo. Känner ni er…

Juli 2022
Korsgården, Hjo kommun

Grindstugevägen 8

Tomt
Korsgården, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
220 000 kr
1 080 m²

Med endast cirka sex kilometers bilfärd från Hjo centrum hittar ni denna byggklara tomt om ca. 1080 kvm. Här har ni nu möjligheten att bygga upp ert framtida hem i ett trevligt bostadsområde med landetkänsla men ändå ha tryggheten med grannar.Förskoleverksamhet finns i området. Åk gärna förbi och titta på tomten själva eller hör av Er för tidsbokning!

Korsgården, Hjo kommun

Grindstugevägen 7

Tomt
Korsgården, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
200 000 kr
928 m²

Med endast cirka sex kilometers bilfärd från Hjo centrum hittar ni denna byggklara tomt om ca.928 kvm. Här har ni nu möjligheten att bygga upp ert framtida hem i ett trevligt bostadsområde med landetkänsla men ändå ha tryggheten med grannar. Förskoleverksamhet finns i området. Åk gärna förbi och titta på tomten själva eller hör av Er för tidsbokning!

Visar alla 3