Hemnets logoBostäder i Sverige

Att köpa nyproduktion i Spanien – tänk på detta

Detta är en annons från MiMove

Många svenskar väljer att tillbringa delar av året i den spanska solen. I den här artikeln har vi samlat information kring vad du behöver veta om du vill köpa en nyproducerad bostad i Spanien. Särskilt bland svenska köpare. 

 "Villa Martines", en exklusiv nybyggd villa till salu på Ibiza.

Allt fler svenskar väljer att köpa en nyproducerad bostad när de köper bostad i Spanien. Att köpa nyproduktion i Spanien skiljer sig på många sätt från hur det fungerar i Sverige, vilket är värt att tänka på för dig som spekulant.

"Venecia III" Polop, Costa Blanca. Stora lyxiga villor till salu.

I många fall köper du bostaden direkt från fastighetsbolaget som utvecklar projektet. Alla nyproduktionsprojekt som publiceras på MiMove är noga utvalda och byggs av fastighetsbolag som bygger tryggt och med hög kvalitet. Projekten följer samma kvalitetsprocess som gjort MiMove framgångsrika med att arbeta med utvalda fastighetsmäklare. 

Hitta nyproducerade bostäder i Spanien – klicka här.

"Mirabella Hills", 14 lyxiga nybyggda villor till salu i Benahavis.

MiMove har property experts som hjälper dig som är intresserade av nyproduktion. Genom MiMove får du guidning för att hitta projekt som uppfyller just dina krav på bostaden och området. MiMove har också avtal med flera stora fastighetsbolag vilket innebär att de får tillgång till nya projekt tidigt i utvecklingsprocessen. I Spanien tenderar dessutom de första bostäderna som släpps i ett projekt ha lägre pris. 

På MiMove samlas kvalitativa fastighetsprojekt. Andra fördelar är också att de alltid visar projektets geografiska placering i MiMoves exklusiva områdesvy samt alla fakta så som företag, namn, bostadsfakta. Den här sortens fakta är ofta hemlig i samband med spanska bostadsköp. 

"Beren Hills", nyckelfärdiga villor i fantastisk miljö i Benidorm, Alicante.

Nyproduktionsprojekt i fem spanska regioner:

Marbella

Klassiska Marbella har allt från casinon till trånga mysiga gränder med världsberömda restauranger. Det är inte konstigt att Marbella har blivit en favorit hos många svenskar med tanke på att platsen verkligen har allt.

Hitta nyproduktionsprojekt i Marbella – klicka här.

Costa Blanca

Den vita kusten, Costa Blanca, har 320 soldagar per år och är omgivet av stränder, medelhavet och häftiga berg. Costa Blanca tillhör provinsen Alicante och har under många år lockat till sig svenskar. Framförallt har många golfare lockats till regionen tack vare de många fantastiska golfbanorna som finns där.

Hitta nyproduktionsprojekt i Costa Blanca – klicka här.

Huelva

Huelva är till skillnad från många andra områden i Andalusien inte lika exploaterat. Även om många turister hittar till området så är det färre än exempelvis Costa Blanca, Marbella och Alicante. Den häftiga naturen, varma klimatet och sandstränderna som aldrig verkar ta slut gör att de flesta som besökare Huelva återvänder.

Hitta nyproduktionsprojekt i Huelva – klicka här.

Mijas

Med internationellt kända golfbanor, en makalös natur och kilometer av sandstränder har Mijas vuxit kraftig i popularitet senaste åren. Många har säkerligen sett bilder från Mijas Pueblo, en vitkalkad by i bergen med utsikt över landskapet. Även välkända staden Feungirola har blivit en favorit hos många svenskar tack vare sina mysiga restauranger och charmiga stil.

Hitta nyproduktionsprojekt i Mijas – klicka här.

Estepona

Med charmig miljö, pittoreska gator och en avslappnad stämning har Estepona blivit en favorit hos många svenskar. Likt andra städer längs Costa del Sol kryllar det av restauranger som har det bästa som går att fiska upp ur Medelhavet.

Hitta nyproduktionsprojekt i Estepona – klicka här.

Fler artiklar om Spanien

Mäklarkontor i Spanien

Malaga

Classic Living Estates

Classic Living Estates

Classic Living Estates förmedlar Classic Livings egna projekt i Málaga centrum - historiska byggnader som vi förvandlar till moderna bostäder med hög kvalitet – annan nyproduktion samt begagnade bostäder med bra lägen i Málaga stad med omnejd. Vi är professionella, transparenta och tillförlitliga med 100% kundfokus. Välkomna till Málaga!

Inmobiliaria International

Inmobiliaria International, Malaga

Vårt företag består av ett ungt och dynamiskt professionellt team med ett gemensamt mål: Tillfredsställa våra kunders krav. Syftet med företaget är: marknadsföring, intag, uthyrning och försäljning av alla typer av fastigheter. Vi är ung byrå med experter och dynamiska proffs. Ägaren har över 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vi har ett brett fastighetssortiment med nya och begagnade bostäder, stugor och gårdar i hela provinsen, uthyrning och överlåtelser, alla med de bästa ekonomiska garantierna på marknaden upp till 100% av en kredit och inteckning så att du kan förvärva dem.

Fastighetsbyrån

Malaga C

Malaga är staden där du får uppleva kombinationen stadspuls och strandliv, för dig som gillar solkusten är detta knutpunkten och trevligheten själv! Oavsett årstid kommer du att hitta massor med spännande aktiviteter. Stadskärnan bjuder på fantastisk vacker arkitektur, ett rikt kulturliv samt ett brett gastronomiskt utbud.

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset Nerja

Välkommen till din svenska mäklare i Nerja. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Spanienboende. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm .

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset, Fuengirola

Välkommen till din svenska mäklare i Fuengirola. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Spanienboende. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm.

Balearerna

Buy a Home Mallorca

Mallorca - Buy a Home Mallorca

Med lång erfarenhet och många nöjda kunder sedan 2008, hjälper vi dig att hitta ditt drömboende på Mallorca. Vi har många bostäder till salu, både på hemsidan och opublicerade secret listings. Missa inte vårt trevliga nyhetsbrev med tips på nyinkommet! Maila oss gärna eller kom förbi kontoret i Portixol-Molinar i Palma. Välkommen till Mallorca.

Nash Homes Mallorca

Nash Homes Mallorca

Nash Homes Mallorca är en mäklarbyrå som specialiserat sig på sydvästra Mallorca, särskilt de förstklassiga områdena Puerto Portals, Portals Nous, Bendinat, Costa den Blanes. Vi arbetar fokuserat med att förstå kundernas behov och främja en personlig relation. Vi vill att våra kunder ska veta att vi sätter deras behov först och att vi hjälper dem igenom alla steg i processen med att köpa sin drömbostad här på Mallorca.

Fastighetsbyrån

Palma de Mallorca

Imponerande berg, storstad, hav och stränder - så kan man kort sammanfatta Mallorca. Det är lätt att förstå vår fascination och kärlek till det vackra och mångsidiga Mallorca då ön har något för alla. Genom vårt breda kontaktnät, erfarenhet och goda lokalkännedom, säkerhetsställer vi att ditt köp genomförs på ett tryggt och smidigt sätt.

Murcia

Fastighetsbyrån

Mar Menor Murcia

Mar Menor Murcia ligger i närheten av både Alicantes flygplats och Torrevieja stad, med både Europas största saltvattenslagun och medelhavet så har man över 250 km kust med prisvärda fastigheter över 3000 soltimmar och årlig medeltemperatur på 18°C. Golf, Sol & Bad, Kultur, Vingårdar, Storstadspuls är några av dragkrafterna till denna gömda pärla.

Kanarieöarna

Fastighetsbyrån

Gran Canaria - San Agustín

Fastighetsbyrån på Gran Canaria erbjuder bostäder över hela ön, från det pulserande livet i Las Palmas med en av världens bästa storstads-stränder till den pittoreska fiskebyn Mogán med blomstrande gränder som tagna från Venedig. Vi på kontoret bor alla på ön sedan lång tid tillbaka och har god lokal förankring i den kanariska livsstilen.

Andalusien

Edward & Partners

Costa del Sol - Edward & Partners

Välkommen till Edward & Partners, din svenska mäklare i Marbella! Hos oss får du all hjälp du behöver för att hitta ditt drömboende i vackra Costa del Sol. Vårt främsta fokus är att ge fantastisk service och se till att våra kunder alltid får det bästa utifrån deras behov. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera tjänster av hög kvalitet som överträffar våra kunders förväntningar och krav. Edward & Partners består av ett härligt team med olika nationaliteter samt god lokalkännedom. Vi förstår att mycket frågor kan dyka upp vid köp av bostad utomlands och därför kan du känna dig trygg med att vi kommer finnas vid din sida genom hela köpprocessen. Tveka inte över att höra av dig vid frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna med att uppfylla drömmen om ett boende på solkusten!

Alamo Real Estate

Costa del Sol – Alamo Real Estate

Som kund hos Alamo får du trygghet genom hela köpet. Vi har mer än 35 års erfarenhet av att sälja bostäder här på Costa del Sol. Du får en personlig mäklare som du hela tiden hjälper dig att hitta det du söker. Från första kontakten via mail eller telefon till den dagen du har lagfarten i din hand. All service får du på svenska. Mäklaren, byggnadsfirman, advokaten och banken pratar du med på ditt eget språk.

Marbella Estates

Costa del Sol – Marbella Estates

Vår erfarenhet och historik sträcker sig ända tillbaka till 1989. Idag är vi ett 100% svenskägt mäklarföretag med en internationell prägel. Vi är en auktoriserad spansk mäklare. Ända sedan begynnelsen av vår verksamhet har Marbella Estates vuxit och frodats så att vi idag är stolta över att vara en av de ledande fastighetsbyråerna i det mest exklusiva området på Costa Del Sol – det som kallas för The Golden Triangle och består av kommunerna Marbella, Estepona och Benahavis. Vi är ett oberoende fastighetsbolag med målsättningen att erbjuda våra kunder professionell service av högsta kvalitet som bygger på förtroende och respekt. För dig som spekulant, hjälper vi dig med allt när det gäller att hitta rätt objekt, förhandla fram bästa pris och genomföra köpet på ett smidigt sätt. Vi blir alltid rekommenderade av våra tidigare kunder!

Fastighetsbyrån

Estepona

Estepona är en kommun mellan Marbella och Manilva med fantastiska och välskötta stränder och trots turismen har området med sina stränder och sitt kulturliv, behållit den andalusiska charmen. Fastighetsbyråns mäklare i Estepona är ett härligt gäng med lång erfarenhet och mångårig kunskap om området och hjälper dig gärna hitta ditt drömboende!

SkandiaMäklarna

Estepona - SkandiaMäklarna

Allt fler upptäcker Estepona, den tättbebyggda och charmiga gamla stan har fått sig en ‘’make-over’’. Stadens visionära borgmästare har inte bara låtit renovera alla gator med kullersten, utan också klätt varje vägg med färggranna blomkurkor fyllda med prunkande pelargoner.  Staden lever verkligen upp till sitt namn: ‘’El Jardin de Costa del Sol’’ som betyder Trädgården i Costa del Sol. Här lever du i ett behagligt klimat året runt och har nära till både hav och stadsliv. Med SkandiaMäklarnas hjälp går det enkelt att både hitta boende eller sälja sitt nuvarande bostad. Kontakta oss för mer information. Välkommen!

Fastighetsbyrån

Fuengirola

Välkommen till Fastighetsbyrån i Fuengirola! Vi tror på lokal närvaro, därför både bor och jobbar våra mäklare i Fuengirola. Med en god kännedom om hjälper vi dig att hitta ditt drömboende. Vi är med dig genom hela processen, från start till mål. Välkommen till oss på Fastighetsbyrån Fuengirola!

Svensk fastighetsförmedling

Fuengirola - Svensk Fastighetsförmedling

Våra svenska mäklare i Fuengirola har stor kännedom om bostäder och hur marknaden ser ut, vilket gör att vi kan hjälpa dig att hitta just vad du drömmer om och ser till att allt fungerar tryggt och enkelt med ditt nya bostadsköp. I Fuengirola får du ett modernt stadsliv kombinerat med charmiga och genuina områden. Du hittar alla typer av bekvämligheter, upplevelser, ett stort utbud av nöjen och långa sandstränder där du kan njuta av livet tillsammans med familj och vänner. Varmt välkommen!

Andalucia Development

Marbella - Andalucia Development

Andalucia Development grundades 1981 och har sett den enorma förändringen och tillväxten i Marbella och dess omgivning. Med snart 40 års erfarenhet inom fastighetsmarknaden på Costa del Sol kan Ni känna er säkra med oss som partner. Vårt Skandinaviska team har bred erfarenhet från den spanska och internationella fastighetsmarknaden. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa Er med alla del moment vid en fastighetstransaktion. Vi arbetar nära med advokater, notarie, fastighetsutvecklare och servicebolag och kan guida våra kunder i processen att köpa, sälja eller bygga en fastighet i Spanien. Vår personal finns alltid tillgänglig för att svara på Era frågor. Vi pratar spanska, engelska, tyska och de Skandinaviska språken. Om Ni är på besök i Marbella, eller redan bor på Solkusten, är Ni varmt välkomna till vårt kontor på Centro Plaza där vi gärna hjälper er.

Bjurfors

Marbella - Bjurfors

Bjurfors Marbella hjälper dig gärna att hitta din bostad längs med Costa Del Sols kust, från centrala Malaga till Estepona i väst. Vårt område erbjuder allt, från solkustens mest exklusiva bostäder till bostäder med genuin spansk charm. Hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Fastighetsbyrån

Marbella - Nueva Andalucia

Marbella kommun har nästan allt du kan önska dig. Med sina 150 000 invånare och 130 olika nationaliteter finns en känsla av lyx och flärd och en kosmopolitisk känsla som blandas med det äkta, traditionellt spanska. Våra mäklare i Marbella har god lokalkännedom för att hjälpa dig att hitta din drömbostad och finns vid din sida genom hela affären.

SkandiaMäklarna

Marbella - SkandiaMäklarna

6 mil väster om Malaga ligger mytomspunna Marbella. Marbella andas lyx och jetsetliv. Det bor 100.000 invånare i Marbella vars kommun kantas av en 20 km lång sandstrand med Puerto Banus i väster upp till den pittoreska hamnbyn Cabopino i öster. Till Marbella kommer folk för att äta på utsökta restauranger, spela Golf i ett närmast oändligt utbud av banor, bada eller idrotta. I Marbella hittar Du precis allt!

Svenska Mäklarhuset

Marbella - Svenska Mäklarhuset

Välkommen till din svenska mäklare på Costa del Sol. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder från Malaga i öster till Marbella och Estepona i väster. Som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, men det kan bli starten på ditt Spanienboende.

Fastighetsbyrån

Nerja

Charmiga Nerja ligger i mycket natursköna omgivningar på östra Costa del Sol, ca en timme från flygplatsen. Atmosfären i Nerja är lugn och avslappnad och här har många, inte minst svenskar, hittat sitt drömboende i Spanien. Fastighetsbyrån har kontor i Nerja sedan 2011 och stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden. Välkomna att höra av er!

Bjurfors

Nerja - Bjurfors

Bjurfors Nerja hjälper dig gärna att hitta din bostad längs med Costa Del Sols kust, och vi täcker hela kuststräckan öster om Málaga stad. Vårt område erbjuder allt, från solkustens mest exklusiva hem till bostäder med genuin spansk charm. Hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Fastighetsbyrån

Torre del Mar

Vill du bo i ett charmigt, expansivt och mycket spanskt område med subtropiskt klimat? Kombinera skidåkning och solande? Bo nära Malaga och flygplatsen? Vi hjälper dig att realisera drömmen om ett boende i vackra Andalusien och vi har alla typer av bostäder till ett jämförelsevis bra pris. Varmt välkomna till oss på kontoret i Torre del Mar!

Katalonien

Fastighetsbyrån

Barcelona C

Barcelona är en fantastisk stad att besöka tack vare dess arkitektur av Gaudí som har omvandlat staden till en av turisternas favoritdestination. Vårt mål är att dessa besökare blir våra kunder och uppfylla deras dröm genom att hitta deras drömbostad. Vårt kontor ligger i hjärtat av Barcelona. Besök oss gärna på kontoret och träffa ett glatt gäng!

Valencia

Fastighetsbyrån

Alicante C/Gran Alacant

Alicante är provinshuvudstad på Costa Blanca kusten här finns ett obegränsat utbud av allt. En spännande blandning av spansk kulturhistoria, vackra hamnar, shopping och fantastisk mat. Våra mäklare i Alicante sätter ett stort värde i att du ska känna dig väl omhändertagen och få en trygg bostadsaffär tillsammans med oss.

Fastighetsbyrån

Altea/Benidorm

Välkomna till Alicanteprovinsens största semesterparadis som sträcker sig från Villajoyosa söder om Benidorm, hela vägen upp till Denia. Vårt starka team består av mycket erfarna och engagerade mäklare sedan starten 2008. Här finner du vackra områden med mycket liv och rörelse året runt.

Bjurfors

Costa Blanca - Bjurfors

Hos oss på Bjurfors arbetar erfarna och engagerade fastighetsrådgivare som är specialister på vårt område. Costa Blanca erbjuder vacker och varierad natur, fantastiska stränder och flera prisbelönta golfbanor. Här finns något för alla och vi hjälper dig mer än gärna till en trygg och lyckad bostadsaffär. Hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Hammarlund Homes

Costa Blanca - Hammarlund Homes

Costa Blanca (spanska, betyder "vita kusten") är ett kustområde som tillhör provinsen Alicante i Valenciaregionen på Spaniens sydöstra kust. Världshälsoorganisationen, WHO, klassar kustremsan som en av de mest hälsosamma platserna i världen att bo på. Reumatiker och andra med värk- muskel- eller ledbesvär mår bättre på Costa Blanca. Här skiner solen 320 dagar om året och det behagliga klimatet ger dig energi att utnyttja områdets alla möjligheter.

Lotus Fastigheter

Costa Blanca - Lotus Fastigheter

Lotus är en mäklarbyrå med djupt intresse för sina kunder, har lång erfarenhet av rådgivning till både privat person som företag för att utveckla fastighetsprojekt. Aktiva medlemmar i fastighetsbranschen i landet och deras förhandlingsteknik är nyckeln till framgång så ni kan använda din konkurrensfördel på bästa möjliga sätt.

Svenska Mäklarhuset

Costa Blanca - Svenska Mäklarhuset

Välkommen till din svenska mäklare på Costa Blanca. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder från Dénia norr och San Pedro i söder. Som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, men det kan bli starten på ditt Spanienboende.

Fastighetsbyrån

Torrevieja

Torrevieja med omnejd har fina stränder - några i direkt anslutning till stadskärnan. Vi finner mysiga restauranger, trevliga hamnar, ett levande dag- och nattliv och vackra naturreservat vid saltsjöarna. Dessutom bra service hela året om och ett flertal båthamnar och golfbanor. Våra mäklare vill ge er – mer än en bostad, ett hem en livsstil!

Svensk fastighetsförmedling

Torrevieja - Svensk Fastighetsförmedling

Våra svenska mäklare i Torrevieja lyssnar till dina behov och gör ditt liv lite enklare, vare sig du ska köpa eller sälja en bostad. Kanske söker du en lägenhet mitt i smeten med restaurangerna utanför dörren och trottoarer som kantras av uteserveringar? Vill du kunna gå till golfklubben eller är det stranden som lockar utanför dörren? Här på Costa Blanca finns något för alla smaker. Torrevieja och de populära områdena runt om kring är en solig favorit både för spanjorerna själva och oss svenskar. Varmt välkommen!

Barcelona

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset, Barcelona

Välkommen till din svenska mäklare i Barcelona. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Våra agenter är experter på Barcelona och kan allt som är värt att veta om staden. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Spanienboende. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm.

Alicante

Altea Life Real Estate

Altea Life Real Estate, Costa Blanca

Altea är perfekt placerat mellan berg och hav på norra Costa Blanca. Branta kullerstensgator, vita stenhus, jasminbuskar och kyrkans blå kupol ger staden dess alldeles unika charm. Här finns gott om små boutiquer, gallerier och restauranger. Varje vecka är grönsaksmarknaden på plats och under året arrangeras en mängd festivaler då gator och torg fylls av människor, parader och musik. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömboende. Vi gör det enkelt för dig och erbjuder heltäckande service på svenska under hela köpprocessen. Varmt välkommen till oss på Altea Life!

Karolin Persson SL

Karolin Persson SL, Costa Blanca

Vi på Karolin Persson S.L har funnits och har erfarenhet sedan 2006 av branschen här i Spanien och är med dig hela vägen genom en trygg affär. Vi samarbetar med kunniga advokater, banker och notariat i Spanien. Vi finns alltid här, även efter köpet med allt som kan tänkas dyka upp, t.ex juridiska frågor, köp av möbler, renovering, städ, nyckel och tillsynsservice samt har alla hantverkare i vårt nätverk. Vi representerar nästintill alla byggare längst hela kusten, har alltid ett hundratalet bostäder på lager samt ingår i ett stort sammarbetsnät av spanska mäklare så utbudet är obegränsat. Vi söker upp det ni vill ha. För er som bestämt er för att köpa ert drömboende i Spanien kan vi erbjuda en visningsresa där vi hämtar på flygplatsen, ordnar med boende, möte på banken, visning av olika områden och bostäder. Välkomna!

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset Altea

Välkommen till din svenska mäklare i Norra Costa Blanca. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Spanienboende. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm .