Hemnets logoBostäder i Sverige

Portugal

Spaniens västra granne Portugal har vuxit sig stark bland svenska bostadsköpare de senaste tio åren. Framförallt är det Algarvekusten som lockar både unga och gamla soldyrkare. 

Med sin vilda Atlantkust och något mindre exploaterade områden än Spanien har Portugal blivit en populär tillflyktsort för svenskar, inte minst pensionärer tack vare fördelaktiga skatteregler. Även om populariteten ökat kraftigt under många år har viss minskning märkts när det kommer till svensk aktivitet i Portugal. 

Detta är Portugal:

  • Huvudstad är Lissabon.

  • Det bor drygt 11 miljoner personer i landet.

  • Det är en republik.

  • Det bor drygt 3 500 svenskar i landet.

  • Medeltemperaturen i Lissabon i juli är 25 grader.

Artiklar

Hitta mäklarkontor

Algarve

Fastighetsbyrån

Algarve - Albufeira/Vilamoura

Albufeira är en av huvudorterna i centrala Algarve som lever året runt med restauranger, golfbanor och välkända stränder. Våra mäklare i Albufeira/Vilamoura sätter ett stort värde i att du ska kännna dig väl omhändertagen och ha en trygg bostadsaffär tilsammans med oss.

Fastighetsbyrån

Algarve - Lagos

Lagos är en historisk stad som är präglad av närheten till havet och som är full av liv året om med restauranger, golfbanor, marina och fina stränder. Läget gör Lagos till den perfekta utgångspunkten för att utforska de västra delarna av Algarve och centralt i trevliga Lagos hittar du Fastighetsbyråns mäklare.

Fastighetsbyrån

Algarve - Tavira

Tavira, den vackra staden i Algarve, fylld med spännande historia redan från romarnas tid.  Genuint portugisisk med pittoreska torg och kullerstensgator och har allt du behöver för ett bekymmersfritt boende. Våra engagerade mäklare vill alltid ge dig den bästa möjliga upplevelsen på din väg mot drömbostaden i Tavira. Vi är på din sida – hela vägen.

Lissabon

Fastighetsbyrån

Lisboa/Cascais

Området kring Lissabon är inte säsongsbetonat, utan här finns liv och rörelse året om. Här finns såväl storstadslägenheter i en vibrerande europeisk huvudstad och strandnära boenden. Sagolika Sintra, fashionabla Cascais och trevliga Ericeira; säkert hittar du något som passar dig – Vi hjälper dig hitta och köpa ditt drömboende här i Portugal.

Vill du synas här?

Kontakta Hemnet Utland