hero-image

Portugal

Spaniens västra granne Portugal har vuxit sig stark bland svenska bostadsköpare de senaste tio åren. Framförallt är det Algarvekusten som lockar både unga och gamla soldyrkare. 

Med sin vilda Atlantkust och något mindre exploaterade områden än Spanien har Portugal blivit en populär tillflyktsort för svenskar, inte minst pensionärer tack vare fördelaktiga skatteregler. Även om populariteten ökat kraftigt under många år har viss minskning märkts när det kommer till svensk aktivitet i Portugal. 

Detta är Portugal:

  • Huvudstad är Lissabon.

  • Det bor drygt 11 miljoner personer i landet.

  • Det är en republik.

  • Det bor drygt 3 500 svenskar i landet.

  • Medeltemperaturen i Lissabon i juli är 25 grader.

Artiklar

Hitta mäklarkontor

Algarve

Fastighetsbyrån

Albufeira/Vilamoura - Fastighetsbyrån

Albufeira är en av huvudorterna i centrala Algarve som lever året runt med restauranger, golfbanor och välkända stränder. Våra mäklare i Albufeira/Vilamoura sätter ett stort värde i att du ska kännna dig väl omhändertagen och ha en trygg bostadsaffär tilsammans med oss.

Läs mer på hemsidan
Fastighetsbyrån

Lagos - Fastighetsbyrån

Lagos är en historisk stad som är präglad av närheten till havet och som är full av liv året om med restauranger, golfbanor, marina och fina stränder. Läget gör Lagos till den perfekta utgångspunkten för att utforska de västra delarna av Algarve och centralt i trevliga Lagos hittar du Fastighetsbyråns mäklare.

Läs mer på hemsidan
Fastighetsbyrån

Tavira - Fastighetsbyrån

Tavira, den vackra staden i Algarve, fylld med spännande historia redan från romarnas tid.  Genuint portugisisk med pittoreska torg och kullerstensgator och har allt du behöver för ett bekymmersfritt boende. Våra engagerade mäklare vill alltid ge dig den bästa möjliga upplevelsen på din väg mot drömbostaden i Tavira. Vi är på din sida – hela vägen.

Läs mer på hemsidan

Hela Portugal

Mercator

Lissabon, Cascais och Algarve – Mercator

Med 50 års erfarenhet som svenskt mäkleri i Portugal har vi en gedigen erfarenhet från den lokala fastighetsmarknaden. Mercator har kontor såväl i Lissabon som på Algarve. Genom vårt omfattande nätverk kan erbjuda de flesta objekt till salu på marknaden samt en professionell och personlig hantering av köpprocessen. Mercator är också rätt partner för de som planerar en permanent flytt till Portugal.

Läs mer på hemsidan

Silverkusten och Madeira

Portugalagent – Silverkusten och Madeira

Portugalagent – Silverkusten och Madeira

Vi kan Portugal och Sverige. Portugalagent har egen mäklarlicens sedan 2015 och drivs av svenskar som bor i Portugal. Dessutom har vi nära samarbete mer flera portugisiska fastighetsmäklare. Med Portugalagent får du professionell hjälp på svenska med alla frågor som rör förvärv av hus och lägenheter på Silverkusten och Madeira.

Läs mer på hemsidan

Vill du synas här?

Kontakta Hemnet Utland