hero-image

Thailand

Stränderna, värmen, maten, livet. Det är mycket med Thailand som lockat svenska resenärer genom åren. På senare år har också många svenskar valt att ta klivet runt halva jordklotet och köpa en bostad i det tropiska landet. På den här sidan har vi samlat tips för dig som funderar på en bostad i Thailand. 

Att köpa en bostad i Thailand är förhållandevis enkelt men det krävs oftast en lokal kontakt, exempelvis en svensktalande mäklare, som hjälper dig på plats. Den största skillnaden mot att köpa bostad i Sverige är att du som icke thailändsk medborgare inte får äga mark i landet. Du kan läsa mer om detta i den här artikeln. 

Detta är Thailand:

  • Huvudstad är Bangkok.

  • Det bor drygt 70 miljoner personer i landet.

  • Det är en enhetsstatlig parlamentarisk konstitutionell monarki

  • Det bor drygt 20 000 svenskar i landet.

  • Medeltemperaturen i Bangkok i juli är 33 grader

Artiklar

Hitta mäklarkontor

Koh Lanta

Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset Koh Lanta

Välkommen till din svenska mäklare i Thailand. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sälja bostäder och som kund hos Svenska Mäklarhuset får du trygghet genom hela köpet och vi finns vid din sida genom hela köpet. Vi hjälper dig inte bara att hitta din drömbostad, utan även med juridisk rådgivning, finansieringshjälp samt uthyrning, inredning, renovering och design. Kontakta oss helt utan förpliktelse, det kan bli starten på ditt nya Thailandsboende. Vi erbjuder även våra kunder att komma och träffa oss på vårt Utlandskontor i centrala Stockholm.

Läs mer på hemsidan

Vill du synas här?

Kontakta Hemnet Utland