Nya mäklarfirman utmanar marknaden

Nya mäklarens tuffa löfte: ”Om vi inte lyckas sälja får man 10 000 kronor i handen”. Hög servicenivå och kreativ marknadsföring är nyckelorden för nystartade mäklarfirman Urban by ESNY.

Det är inte längre inne i stadskärnorna det nya händer – utan i förorterna. Här växer staden snabbast och här skapas även de nya trenderna inom musik, mat, kultur och design.

Därför startas nu mäklarfirman Urban by ESNY, ett dotterbolag till välrenommerade mäklarfirman Eklund Stockholm New York.

Niklas Berntzon, founding partner, på ESNY, tillsammans med Azad Daoud, vd på Urban by ESNY. Foto: ESNY

Medan moderbolaget främst fokuserar på innerstan, specialiserar sig Urban by ESNY på attraktiva förortsområden. Mäklarfirman är så säkra på sin kompetens att de erbjuder samtliga kunder 10 000 kronor i ersättning om de inte lyckas få ett bud på deras satta värdering.

– Om ESNY är Manhattan så är Urban mer Brooklyn. Lite yngre och lite mer jordnära. Men lika framåtlutade och hungriga, säger Azad Daoud, vd på Urban by ESNY.

Initialt riktar man in sig på Stockholms och Göteborgs förorter. Även om man satsar på kranskommuner, kommer tidigare ESNY-kunder att känna igen sig hos nya mäklarfirman.

– Servicenivån som alltid varit vårt adelsmärke ska vara precis lika hög hos ’Urban’. Vi ska alltid vara tillgängliga för våra kunder och göra precis allt som krävs för affären. En annan sak är att Urban by ESNY ska vara väldigt transparenta, bland annat blir vi den första mäklaren som är helt öppna med vår prislista, Azad Daoud.

Urban by ESNY är den första större mäklarfirman som satsar helhjärtat på förortsområden.

– Vi vill helt enkelt ge alla fantastiska platser utanför stadskärnan den uppmärksamhet de förtjänar. Vi räknar med att få ett enormt genomslag och kommer att vara oerhört kräsna när det kommer till valet av medarbetare. Vi vill växa med medarbetare som har stort hjärta, passion och kompetens samt modet att våga utmana konventionerna och följa med oss på den här fantastiska resan vi har framför oss.

Vill du veta mer om Urban by ESNY? Klicka här för att komma till hemsidan.

OBS: Eventuell skatt på de 10 000 kronorna betalas av uppdragsgivaren.