Välj rätt planlösning som passar ditt liv

Att bygga ett nytt hus är något som många drömmer om, men vägen dit kan vara en utmaning. Därför är det viktigt att se till sina behov i dag men även i framtiden, det menar Malin Odeén, produktchef på SmålandsVillan. – I flera av våra husmodeller finns det olika planlösningsalternativ att välja på, vilket gör att man kan välja det man gillar mest och på så sätt känna att det är optimerat för familjen, säger hon.

Vilken husmodell passar dig? Titta på SmålandsVillans husmodeller här.

SmålandsVillans husmodell Villa Markaryd.

Köpa ett begagnat hus eller bygga ett nytt? Det är en fråga som många svenskar ställer sig varje år. Allt från priser till valfrihet kan stå i fokus när det slutliga beslutet tas. Till exempel kan den direkta kostnaden för ett nybyggt hus vara större, men ofta är månadskostnaden lägre med nybyggda hus bland annat genom bra isolering och energisnål uppvärmning.

Husleverantören SmålandsVillan har tagit fram olika husmodeller, alla anpassade för olika människors behov. – I flera av våra husmodeller finns det olika planlösningsalternativ att välja på, vilket gör att man kan välja det man gillar mest och på så sätt känna att det är optimerat för familjen, säger Malin Odeén, produktchef på husleverantören SmålandsVillan.

Malin Odeén, produktchef på husleverantören SmålandsVillan.

Hon menar att möjligheterna är stora att skapa sitt eget unika hem, med personlighet från början, genom att välja en planlösning som passar det liv man lever. – När man sedan gör sina val av kök, badrum, golv, tapeter mm har man många möjligheter att anpassa och välja det man själv gillar. Mycket av den personliga inredningen tillför man med möbler, textilier, inredningsdetaljer. Det är mycket enklare att byta gardiner och krukor än kök och golv när man vi ha lite nytt och trenderna svänger, säger Malin Odeén.

Se alla SmålandsVillans filmer och bli inspirerad – klicka här.