Så höjer homestyling värdet på din bostad

Vad är viktigast att tänka på för att höja värdet på bostaden inför en försäljning? I det senaste avsnittet av ”Vägen hem” möter vi Sandra Guerrero, fastighetsmäklare på Alvhem. Hon bjuder bland annat på sina bästa tips kring hur man stylar sin bostad inför en visning.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Staffan Tell, presstalesperson på Hemnet och Sandra Guerrero, fastighetsmäklare på Alvhem.

Homestyling, det vill säga att arbeta med att optimera inredningen inför en försäljning, gjorde intåg på den svenska bostadsmarknaden för cirka 20 år sedan. Idag är det en självklarhet för många säljare och en tjänst som erbjuds av de flesta mäklare. Men vad är viktigast att tänka på för att lyckas höja värdet på bostaden så mycket som möjligt inför en försäljning? Detta och mycket mer berättar Sandra om i det här avsnittet. 

Sandra Guerrero mottog nyligen pris på Guldhemmet-galan i Stockholm i kategorin årets mäklarkontor och var med och grundade det stilbildande företaget 2007. Alvhem har från början riktat in sig på just inredning och styling och driver en heminredningsbutik i Göteborg och erbjuder professionell rådgivning om byggnadsvård och inredning i tillägg till det reguljära mäklararbetet. 

I avsnittet får vi höra mer om:

  • Hur styling kan höja värdet på din bostad
  • Vad man ska renovera inför en försäljning
  • Vilka insatser ger mest pang för pengen
  • Vilka är de hetaste inredningstrenderna nu och framåt

Podden programleds av Staffan Tell, pr-chef och Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet. Vägen hem – en podcast om bostadsmarknaden från Hemnet.

Här kan du lyssna på avsnittet:

Spotify

Apple Podcasts