Du har väl inte missat ”Övrigt”?

Har du testat att söka på kategorin ”Övrigt” på Hemnet? Inte? Isåfall har du en värld av underliga, fantastiska, förvånande och häftiga objekt att dyka ner i. En värld som nu även innehåller kommersiella objekt.

Kategorin ”Övrigt” är populär på Hemnet, mycket tack vare att det under kategorin publiceras annonser för allt från husbåtar till campingplatser. Nyligen har Hemnet genomfört en förändring för kategorin som innebär att vi nu kommer tillåta alla kommersiella objekt till salu. Lena Rosberg, Business Development Manager på Hemnet, förklarar.

– Det som vi bidrar med till mäklarna genom denna förändring är att de nu kan publicera fler kommersiella objekt hos oss, det vill säga att de kan exponera dessa för en bredare publik, säger Lena.

Testa kategorin ”Övrigt” nästa gång du gör en sökning på Hemnet.

Tidigare kunde mäklare publicera kommersiella objekt som var kopplade till privat boende, men inte hotellverksamhet. Och de kunde endast publicera kommersiella objekt som hade max 7 lägenheter. – Det vi gör nu är att vi kommer tillåta alla kommersiella objekt till salu hos oss. Precis som tidigare, så kommer dessa ligga under kategorin ”Övrigt”.

Så, vad finns under ”Övrigt”. Här är några exempel.

Faxen i Sollefteå

1 551 kvadratmeter lokalarea från 1950-talet med stora delar i mycket gott originalskick. Byggnaden innehåller bland annat Biograf och teatersalong för 160 personer med många bevarade originaldetaljer. Läs mer om objektet här.

Nipvägen 2 i Ramsele.

Mjällbyhus Pensionat

Mjällbyhus Pensionat är det gemytliga boendet mitt på Listerlandet med närhet till natur, hav och flertalet olika aktiviteter. Här finns 19 gästrum och 10 familjestugor. Mjällbyhus har en 300-årig historia och hette från början Bensagården. Läs mer om objektet här. 

Hälleviksvägen 460 i Mjällby.

Garageplats på Östermalm

Lättillgänglig garageplats om 12,4 kvadrameter. Här har ni möjlighet att förvärva en egen garageplats i centrala Stockholm. Läs mer här.

Valhallavägen 73 i Stockholm.