Nu lanseras Hemnet Plus

Hemnet Plus, en tjänst för att ge varje bostadssäljare en större möjlighet att påverka sin egen försäljning, ger säljare större möjlighet att påverka sin egen bostadsförsäljning.– Vi har under en längre tid sett att det funnits ett intresse från säljare att kunna påverka resultatet av ens bostadsförsäljning, säger Carl Adam Briggert, Product Manager på Hemnet.

Raketen hjälper säljare att driva mer trafik till sin bostadsannons.

Att sälja en bostad är en av livets största affärer. För att just din affär ska bli så framgångsrik som möjligt har Hemnet tagit fram Hemnet Plus, en tjänst som hjälper din bostad att sticka ut i mängden och locka mer trafik. Bostäder som får mer trafik säljs ofta snabbare och till ett högre slutpris.

När kan jag använda Hemnet Plus?– Om man har en aktiv annons på Hemnet så kan man köpa Hemnet Plus. När man har loggat in på Säljkollen så kommer man där presenteras med möjligheten att uppgradera till Hemnet Plus, säger Carl Adam Briggert.

Hemnet Plus består av tre delar som alla hjälper bostadsannonsen att synas mer på Hemnet.

Få fler besökare – till halva priset

Visa din bostad högst upp i resultatlistan med Raketen och få mängder med extra besök. Du får köpa ett obegränsat antal Raketen till 50 procent rabatt.

– Raketen hjälper säljare att driva mer trafik till sin bostadsannons. När man köper Raketen hamnar man högst upp i resultatlistan i tre dagar, vilket gör att annonsen får se en betydande ökning av relevant trafik, säger Carl Adam Briggert, Product Manager på Hemnet.

Stick ut – lyft fram dina visningsdatum

Bättre synlighet i sökresultatet genom att tydligt visa dina kommande visningsdatum. Din annons sticker ut och besökare kan lättare spara dina visningstider.

Bli upptäckt – via liknande annonser

Din annons syns oftare och tydligare på rekommendationsytan ”Liknande bostäder till salu”. Då får fler potentiella budgivare upp ögonen för din annons.