Skapa unika miljöer hemma med microcement

Med SikaDecor-801 Nature, ett microcement från Sika, är det bara fantasin som sätter gränserna. Microcementen gör att varje yta på golv och väggar kan bli unik.

SikaDecor-801 Nature är ett microcement som hjälper dig att skapa en levande miljö, såväl hemma som på kontoret. Microcement är en produkt som skapar en yta som är flexibel, tålig och snygg. Sikas microcement är ett infärgat dekorativt ytskikt som går att få i ett stort antal olika kulörer tack vare SikaDecor Color.

Ge ditt hem nytt liv med microcement från Sika – läs mer om hur Widells Golv i Härnösand kan hjälpa dig.

Flexibelt

En detalj som gör microcement extra användbart är att det går att applicera på olika ytor, exempelvis en gipsvägg, en bänkskiva eller på golvet. Då kan du göra en gammal sliten bänkskiva till en lyxig och modern i microcement. Du kan skapa ett industriellt uttryck som kan förvandla vilket rum som helst, även möbler, fullständigt och ge dem en helt ny karaktär.

Anlita en hantverkare

Materialet är enkelt att applicera vilket gör att en duktig plattsättare, målare eller murare utan problem kan använda microcement som ytskikt i ett badrum. Var noggrann med att låta en hantverkare applicera microcementet så att förutsättningarna är rätta och slutresultatet blir bra.

SikaDecor-801 Nature går att applicera direkt på kakelplattor i badrummet förutsatt att ytskiktet är helt och rent. Du behöver alltså inte riva ditt badrum för att skapa en helt ny miljö. Du kan välja mellan en blank eller matt yta, beroende vilken känsla och stil du vill ha i ditt badrum.

Ge ditt hem nytt liv med microcement från Sika – läs mer om hur Widells Golv i Härnösand kan hjälpa dig. 

Fördelar med Sikas microcement, SikaDecor-801 Nature:

– Går att använda i flera olika miljöer, från kontor till privata hem.

– Enkelt att applicera.

– Går att välja mellan drygt 40 olika kulörer.

Fakta: Detta är Sika

Sika Sverige AB är en ledande leverantör av kemiska specialprodukter. Sikas produktsortiment består av högkvalitativa betongtillsatsmedel, specialbruker, lim & fog, dämpande och förstärkande material, system för strukturell förstärkning, industrigolv samt tak och vattentätande system.