Isabelle flyttar – Se nya lyan

I första avsnittet av ”Isabelle flyttar” så visar Isabelle upp sin nya lägenhet. Vi får se hur lägenheten ser ut innan renoveringen satt igång och Isabelle berättar om sina planer. Köket ska flyttas från nedervåningen till övervåningen. Barnen ska få varsitt hörn av nedervåningen, plastmattor ska rivas ut och golven slipas och behandlas. Sen är ju lägenheten lite av en furufest så furun ska målas över och vita väggar ersättas med färg! Men varför köpte familjen just den här lägenheten? Isabelle förklarar och ger sina bästa tips när man ska Hemnetsurfa och leta nytt boende.

Om Isabelle flyttar

”Isabelle flyttar” är programmet om Isabelle McAllisters renovering av sin nya lägenhet på söder i Stockholm. Isabelle har precis flyttat från 73 kvm till 95 kvm i samma kvarter och för att den ska passa familjens behov så görs den om till en mer färgsprakande och funktionell lya!

Titta på de andra programmen: GolvFärgsättningKökBarnrum

Vill du se mer av Isabelle och följa henne, kan du göra det här:

Blogg: http://isabelle.elledecoration.se/ Instagram: https://instagram.com/isabellemcallister Facebook: https://www.facebook.com/dosfamily Hemsida: http://isabelle.se/ Pinterest: https://www.pinterest.com/isabellemca/