Bästa julklappstipsen till hemmet – Trendenser tipsar

I samarbete med 

Har du julklappar kvar att köpa? Trendenser, en av Sveriges största inredningsbloggar, bjuder på julklappstips i tre olika stilar till hemmet. Först ut är stilen ”Graphic living”.  

trendenser_julklappstips_grafisk_650px

Produkter från Ellos. Handdukar 349 kr, Vas svart 249 kr, Mugg 3-pack grå 329 kr, Mortel 469 kr, Salladsbestick 219 kr, Tallrik 149 kr, Kruka blå 449 kr, Kudde ljusgrå 99 kr, Kudde mörkgrå 249 kr.

Grafiskt och avskalat går hem hos de flesta nordbor och ingen har väl missat att grått är flott vid det här laget. Men mixa gärna med blått och trä för att mjuka upp den nedtonade och lätt ganska hårda effekten av att mixa monokroma inredningsdetaljer. Om du eller någon du känner gillar att inreda i den här stilen kan jag rekommendera en blandning av hårda och mjuka klappar. Fina kuddar i bra material och nya badlakan går hem hos de flesta, liksom ett snyggt set med salladsbestick, en kruka med en grön blomma i eller en vacker mortel som tål att stå framme köksbänken? Här är mina bästa julklappstips från Ellos på temat Graphic Living!

Behöver du inspiration för att skapa julstämning hemma?Läs artikeln om hur du snabbt fixar julkänsla.