Ett vackrare hem del två – arbetsrummet

I Ett vackrare hem del 2 visar Kristin och Johanna hur du med enkla medel gör arbetsrummet till en skönare plats att jobba på.

Ett vackrare hem med Johanna och Kristin är en serie inspirationsfilmer i samarbete med Boråstapeter och Hemnet där två inredningsproffs visar hur du hittar rätt stil hemma. Kristin Lagerqvist är fotograf och driver livsstils- och inredningsbloggen Krickelin. Johanna Bradford är entreprenör och inredningsstylist som driver bloggen johannabradford.se. I den här programserien gör de om tre olika rum hos familjen Falk utanför Göteborg.

Missa inte att se när Kristin och Johanna tar sig an fler rum i familjen Falks hus! Läs mer om filmerna, tips och idéer från Kristin och Johanna och inköpslistor hos  Boråstapeter.

arbetsrum-start

Om familjen Falks hus

Familjen Falk består av mamma Petra, pappa Mattias och barnen Thea och Wilton, 10 och 5 år. De bor i Torslanda utanför Göteborg i ett nybyggt tvåvåningshus med mycket plats för både sång och dans, familjens alla idrottsprylar och en stor förkärlek till olika inredningsstilar. Det ska kännas varmt och familjärt att komma hem till familjen Falk, det är alla eniga om. Vid inflyttningen målades allt i det nya huset vitt, vitt, vitt för enkelhetens skull. Nu är de redo att krydda det vita med färg och personlighet, men familjen behöver hjälp med hur de ska tänka för att skapa en genomgående skön känsla i huset.