Grattis Jannice – du är årets inredningsbloggare!

Elle Decoration Swedish Design Awards är en festlig gala som arrangeras årligen, där tidningen delar ut pris i 14 kategorier, såsom Årets designer, Årets möbel, Årets stjärnskott etc. Dessutom röstar läsarna fram Årets inredningsbloggare. I år blev det ingen mindre än Jannice Wistrand med bloggen Add Simplicity.

Grattis Jannice! Vad betyder det här priset för dig? – Tusen tack! Det känns helt fantastiskt roligt! Jag är så stolt och så tacksam över att bli framröstad till denna fina utmärkelse. Ett kvitto på att det jag gör uppskattas och det jag gör, det gör jag bra!

Det är ju inte vilket pris som helst, utan det är Elle Decorations läsare som har röstat fram dig. Hur kommer priset att påverka ditt bloggande framåt? – Nu är jag laddad att göra bloggen ännu bättre! Bjuda på mer inspiration och enkla tips som gör stor skillnad. Jag har också tänkt att ta tag i videoinläggen och börja vlogga mer.

För den som aldrig läst din blogg, hur skulle du beskriva den? – Det är en kunskapsblogg inom inredning där man dagligen får massa matnyttigt kring ämnet ”Hur man kan skapa ett hem i balans med små enkla tips oavsett stil”. Om man vill inspireras av vackra hem, bra tips på köp och lära sig mer om inredning så ska man läsa min blogg.

addsimplicity
En bild från Add Simplicity och från Jannices eget fantastiskt fina hem! Foto: Jannice Wistrand

Du är mycket inne på Feng Shui. Varför är det viktigt i inredningen? – Om vi behandlar oss själva värdigt och med respekt genom ett vackert och trivsamt boende där ordning förenklar våra liv, minskar vi också vår stress, irritation och oro. Och i hem där vi inte ägs av våra prylar, är jag övertygad om att vi alla blir lite mer tillfreds med oss själva, nöjdare med våra hem, tryggare i vår stil och vad vi har. Vi blir därmed också lugnare inför trender, sociala mediers påverkan och modigare med att skapa personliga hållbara hem utefter våra egna förutsättningar.

Slutligen, kan du ge några korta inredningstips för den som tycker det är svårt att få till det i hemmet? – Tänk motsatsförhållanden! Att alltid kompensera: kantigt med runt, mjukt med hårt, yvigt med stramt osv…. Då uppstår balans och det mår vi bäst av. Både när det gäller i inredning och i våra liv i allmänhet.

Jannice
Jannice Wistrand – Årets inredningsbloggare