Modernt timmerhus utanför Åre – en av de mest klickade objekten

Skidsäsongen är i full gång och intresset för fjällstugor är stort. Under vecka 8 hade ett flertal fritidshus i fjällen lika många klick som snittet för bostadsrätter i landets storstäder. Ett av objekten som fick flest klick var detta moderna timmerhus strax utanför Åre som i dagsläget har visats drygt 7000 gånger.

Foto: Husfoto, Mikael Frisk. Stugan är belägen mitt i naturen, men har närhet till så väg skidbackar som matbutiker.

Fakta:Område: Hallen, ÅreBoarea: 100 kvadratmeterTomtarea: 902 kvadratmeterAntal rum: 6Byggår: 2002Driftkostnad: 36 000kr/år

Foto: Husfoto, Mikael Frisk. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en braskamin att värma sig framför.

Denna klassiska fjällstuga med närhet till både skidbackar, matbutik och restauranger var ett av de objekt som lockade störst intresse i fjällen under vecka 8. Med 100 kvadratmeter boyta, 4 separata sovrum och fantastisk utsikt är detta en perfekt stuga för den som uppskattar semestrar med skidor och frilufsliv. Här finns alla faciliteter man kan önska sig för en skid- eller vandringssemester: öppen planlösning, gott om förvaring, badrum med bubbelbadkar och bastu, parkeringsplats och jacuzzi på altanen.

Foto: Husfoto, Mikael Frisk. Sovrum på både övre och nedre plan med plats för många gäster.

Totalt finns 4 sovrum, fördelat på både övre och nedre plan, med plats för åtminstone 8 personer. Interiören är i genomgående fjällen-anda med trägolv och väggpaneler som ger en mysig och avslappnad känsla. I alla sovrum finns tillhörande garderober med gott om utrymme för att förvara exempelvis skidkläder.

Foto: Husfoto, Mikael Frisk. Två stora badrum samt en utomhusjacuzzi att värma sig i efter en dag i skidbacken.

På både det nedre och övre planet finns rymliga badrum med dusch och badkar, varav det ena även har tillhörande bastu. Inbyggd golvvärme och fönster med utsikt över skogen är bara två av fördelarna. Efter en kall dag i skidbacken finns dessutom möjlighet att unna sig ett dopp i den varma jacuzzin på altanen.

Du hittar objektet här.