Pampig uteplats lockade tusentals besök

Denna pampiga villa i Torslanda utanför Göteborg var en av de mest klickade bostäderna på Hemnet under vecka 27 med över 10,000 visningar. Dess moderna design, fantastiska utomhusytor och havsutsikten har lockat stort intresse i hela landet.

Foto: Fride Leijonvit

Husets hjärta är dessa unika utomhusytor som med fördel används från tidig vår till sen höst. Här finns ett stort utomhuskök, flera loungegrupper och en lekplats till barnen. Plats för många gäster, antingen vid utomhusköket eller under tak, gör huset perfekt för långa grillmiddagar!

Foto: Fride Leijonvit

Köket och vardagsrummet ger en wow-känsla med sin öppna planlösning och vackra ljusinsläpp. Här finns gott om sällskapsytor samt en köksö där man kan glänsa framför gästerna. Stilren design och väl utvald utrustning gör köket till en dröm för den matlagningsintresserade. I vardagsrummet finns gott om utrymme för både matgrupp, soffgrupp och en braskamin under kallare dagar.

Foto: Fride Leijonvit

På husets övre plan hittar man master bedroom. Genom rummets stora fönsterpartier kan man se solnedgångar, vacker natur och havet. En egen walk in closet och utgång till takterrassen ger rummet hotellkänsla.

Foto: Fride Leijonvit

Stora badrum på både övre och nedre plan med takdusch, handdukstork och dubbelhandfat gör detta boende både bekvämt och lyxigt. I det nedre badrummet finns även en egen bastu med plats för hela familjen.

Foto: Fride Leijonvit

Från master bedroom och allrummet på övre planet tar man sig ut till husets fantastiska takterrass. Från denna oas har man utsikt över hela området. Med hjälp av träbryggan tar man sig dessutom enkelt till berget bakom huset där man kan se den vackra solnedgången.

Se fler bilder på objektet här.