Huset som inte går att jämföra med något annat

Det mest klickade objektet på Hemnet under vecka 39 var något utöver det vanliga, en helt egen ö i Piteå skärgård.

Drömmer du om vakna på morgonen, ta en kaffe och sedan blicka ut över havet med en 360 graders vy? Då är detta huset för dig. Själva huset är 158 kvadratmeter stort och ön är totalt 6 500 kvadratmeter stor.

Marie Sandström, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling, som förmedlar objektet beskriver det som något helt unikt. – Att äga en helt egen ö är väl något som många drömmer om men som för de flesta kanske aldrig blir verklighet. Det som är än mer unikt är att man som fastighetsägare i just detta fall har byggt en så fantastisk villa ute på en ö med allt vad det byggprojektet innebär, säger hon.

Hon menar också att det är ett ställe som inte går att jämföra med något annat. Och det återstår inget annat än att bara hålla med. – Ett livsprojekt helt enkelt som många förmodligen inte skulle ha energi att ta sig an i egen regi. Att det nu finns möjlighet att förvärva kombinationen av båda delarna är nog en chans som man kanske bara får en gång i livet, säger Marie.

Läs mer om objektet här.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Foto: Svensk Fastighetsförmedling