Umeåvilla mest klickad på Hemnet

Hemnets mest klickade hus under vecka 40 är sinnebilden av ljust och fräscht. Villan på drygt 150 kvadratmeter i Umeå lockade nästan 30 000 klick på bara några dagar.

Hassan Atrakchi, mäklare på Husman Hagberg som förmedlar objektet, menar att är flera saker som får huset att sticka ut. – För mig är det extra roligt att få förmedla ett hus som detta då man tydligt ser det gedigna intresse säljarna har för inredning och design. Där man funnit en tydlig röd tråd med tidlös färgsättning och materialval som verkligen uppfattas som exklusiva. Man har verkligen tagit vara på den öppna planlösningen och skapat ett ljust och trevligt hem, säger Atrakchi.

Huset byggdes 2018 och är drygt 150 kvadratmeter stort, fördelat på sex rum.

Läs mer om huset här.

Foto: Jeanett Häggblom

Foto: Jeanett Häggblom

Foto: Jeanett Häggblom