Skulptörens hem mest klickat på Hemnet

Hemnets mest klickade objekt förra veckan var inte vilket som helst. Malmö-huset som fått mycket uppmärksamhet tack vare sin vackra arkitektur har ägts av skulptören och konstnären Edvard Trulsson.

Trulssons konst genomsyrar huset. Han byggde själv huset för att bosätta familjen där, men också för att ha en plats där hans framtida verk skulle skapas.

I Hemnet-annonsen skriver Patrik Sawicki, mäklare på Bjurfors Malmö Väster, som förmedlar objektet, att ”Många av de fina detaljerna såsom skulpturer, stuckaturer och dörrhandtag är alltså hans hantverk som överlämnats som gåva till framtida generationer. En gång i tiden har fastigheten varit en plats för flera skulpturvisningar på trädgården och flaggstången är exempelvis hämtad från Baltiska utställningen 1914 där Edvard blev representerad.”

Läs mer och se bilder på objektet här.