Badkarsutsikt och utmanande arkitektur lockade klick

Storslagen badkarsutsikt och utmanande arkitektur, det mest klickade huset på Hemnet vecka 1 har både och. – Huset ligger beläget i hjärtat av Hästevik med magnifik utsikt över Göteborgs skärgård, säger Jonatan Wennberg, mäklare på HusmanHagberg Torslanda, som förmedlar huset.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: HusmanHagberg Torslanda.

Hästevik ligger i Torslanda, strax norr om Göteborg. Där ligger det hus som blev det mest klickade på Hemnet under 2020-års första vecka. Den exklusiva villan består av 380 kvadratmeter boyta, 59 kvadratmeter biyta samt ett gästbonde på 16 kvadratmeter som räknats i boytan.

Oavsett om det är inne eller ute finns hela tiden Göteborgs skärgård i blickfånget, vilket ger villan en hel del av den där västkustkaraktären som är väldigt populär. – Pricken över i:et är båt/bad-bryggan som finns tillgänglig till just denna fastighet, Jonatan Wennberg.

Du kan läsa mer om objektet här.

Foto: HusmanHagberg Torslanda.

Foto: HusmanHagberg Torslanda.