Titta in i villan som lockat flest besök – två veckor i rad

Klassiska tapeter, punchveranda och sjönära läge har lockat mest två veckor i rad. Huset från tidigt 30-talet har fått hela 33 958 besök.– Det känns jättestort att få sälja ett hus som har fått så här stor uppmärksamhet, säger Tove Hörnblad från SkandiaMäklarna Nynäshamn, som förmedlar objektet.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: SkandiaMäklarna Nynäshamn

Strax utanför Nynäshamn ligger veckan 15 och 16 mest klickade objekt, en sekelskiftsvilla från 1934 med idylliskt läge. Hemmets fyra rum och kök präglas av mycket ljusinsläpp och klassiska tapeter från Josef Frank och William Morris.

Från punchverandan har man utsikt över hästhagar och den lummiga trädgården på 3 607 kvadratmeter med bärbuskar och fruktträd. På tomten finns även en gäststuga, ett förråd och ett litet hönshus. Huset har även en stor källare i suterräng med tvättstuga och badrum.

Mäklaren Tove Hörnblad, berättar att intresset för huset är mycket stort och att förväntningarna för att hitta rätt ägare är stora.

– Det är ett underbart ställe med ett läge som jag tror att många har fastnat för. Förväntningarna är att vi hittar en lycklig köpare och jag är säker på att denne kommer att trivas jättebra där, säger hon.

Vill du se fler bilder? Klicka här.

Foto: SkandiaMäklarna Nynäshamn

Foto: SkandiaMäklarna Nynäshamn