Östermalmsvåning med vindsetage mest klickad

Endast ett stenkast från Djurgårdsbron i Stockholm ligger Östermalmsvåningen som lockade till mest klick vecka 40.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Mia Borgelin.

Denna Östermalmsvåning från sent 1800-tal har förädlats med ett vindsetage och har en totalyta om hela 175 kvadratmeter. Våningen har renoverats med respekt för tidsepoken där mängder av sekelskiftesdetaljer finns bevarade. Vem vill inte ha två öppna spisar och en imponerande stentrappa som leder upp till övervåningen?

– Det är ett unikt hem som kombinerar en klassisk Östermalmsvåning med ett modernt vindsetage med takterrass. Dessutom på ett oslagbart läge, precis bredvid Djurgårdsbron, säger Peter Frisell, mäklare på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Foto: Mia Borgelin.

Övervåningen rymmer två sovrum, badrum med bastu och våningens sällskapsrum med öppen spis och synliga takbjälkar. Sällskapsrummet har även utgång till en takterrass i perfekt sydvästläge.

Läs mer om bostaden här.

Foto: Mia Borgelin.