Etagevåning på sjötomt mest klickat på Hemnet

På ett av Vaxholms absolut bästa lägen, med utsikt över norra Vaxholmsfjärden och Skarpö, ligger den bostad som lockade mest klick på Hemnet vecka 50. En etagelägenhet där tidstypiska detaljer samspelar med modern lyx.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Dan Larsson

Den 108 kvadratmeter stora etagelägenheten är belägen på parkliknande sjötomt i en varsamt renoverad byggnad från 1905. Lägenheten är fördelad över två plan och har genomgående fina materialval och tidstypiska detaljer som fiskbensparkett och dubbeldörrar.

På entréplanet ligger bostadens sällskapsrum som erbjuder hela tre meter i takhöjd och en spektakulär sjöutsikt genom spröjsade fönster. En trappa upp ligger bostadens mer privata avdelning med bland annat master bedroom och dressing room.

– Som lokal mäklare här i Vaxholm har jag aldrig varit inne i en lägenhet där varje detalj är så genomtänkt. Det råder ingen tvekan om att säljarna har god smak gällande inredning. Det är riktigt roligt att förmedla ett sådant fint hem, berättar Maila Manitski, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

På fastigheten ligger även ett badhus med egen brygga. 

Läs mer om bostaden här.

Foto: Jessica Welander AB

Foto: Jessica Welander AB