Banvaktarstuga lockade mest klick: ”Speciellt”

Veckans klicktopp är ett strandnära fritidshus i Gallö, Bräcke kommun. Totalt lockade objektet nära 40 000 besök.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Storsjömäklarna

Det mest klickade objektet vecka 27 är en timrad banvaktarstuga från 1860-talet som ligger bara några meter från Revsundssjön. I bostaden på totalt 66 kvadratmeter finns ett stort kök med vedspis, badrum och ett allrum med öppen spis.

– Det är ett speciellt ställe med en gedigen timmerstuga på en plats som är närmast som en egen liten bubbla. Det är såklart närheten till vattnet som gör detta ställe så extraordinärt. Som ett fritidshus passar detta in i mångas drömbild, vilket också speglar av sig på att många har visat sitt intresse, berättar Sara Näslund från Storsjömäklarna, som förmedlar objektet.

Därtill tillkommer även en gäststuga på 20 kvadratmeter, en mindre sovstugaett uthus samt en tomt på 1 920 kvadratmeter.

Vill du veta mer? Se fler bilder här.

Foto: Storsjömäklarna

Foto: Storsjömäklarna