Skärgårdsö lockade mest besök

Veckans mest klickade objekt är en riktigt skärgårdsdröm, en ö, som lockade hela 40 117 besök under vecka 42.

Foto: Magnussons Mäkleri Norrtälje

På en ö i Roslagen, Norrtälje kommun, hittar vi veckans klicktopp. På ön om totalt 11,4 hektar finns tre hus. Ett fritidshus på 60 kvadratmeter fördelat på två rum och kök och två mindre gäststugor. Nere vid vattnet finns det även bastu med lounge- och duschrum, samt brygga.

– Om du köper den här ön kan du förvänta dig lugn och harmoni utöver det vanliga. Många lyckliga somrar och midsommarfiranden väntar med vänner och familj är jag övertygad om, säger Martin Magnusson på Magnussons Mäkleri Norrtälje, som förmedlar objektet.

Foto: Magnussons Mäkleri Norrtälje

Intresset för objektet har varit stort, berättar han, trots ett utgångspris på 11 miljoner kronor.

– Det är en riktig klickraket, men såklart ett färre antal som faktiskt har möjlighet att köpa, säger Martin Magnusson.

Vill du veta mer om objektet? Klicka här.

Objektet har nu har sålts.