Skärgårdspärla veckans klicktopp: ”Hög klass”

Veckans klicktopp är ett objekt för skärgårdsälskaren. Högt uppe på en klippa, med utsikt över vattnet, ligger en sekelskiftespärla som under vecka 44 lockade cirka 35 000 besök.

Gör som 110 000 andra redan gjort – registrera dig för Hemnets nyhetsbrev.

Bild: Nordstrands Mäkleri

På Hasselkobben i Sandhamn hittar vi veckans mest klickade hus, en sekelskiftesvilla från 1896 med sjötom. Totalt är objektet 260 kvadratmeter stor, fördelat på tre plan och 16 rok. 

Sjötomten är 112 816 kvadratmeter med en lång strandlinje med ett tillhörande vattenområde. Huset erbjuder exempelvis sällskapsrum med kakelugn, matplats med burspråk och en glasveranda med spröjsade fönster.

Bild: Nordstrands Mäkleri

– Utsikt och solnedgång av mycket hög klass. Charm och härligt känsla. Mycket skärgård och ypperligt, attraktivt läge med ett landmärke som många känner till. Bilderna säger mycket, säger Robert Nordstrand på Nordstrands Mäkleri, som förmedlar objektet.

Han berättar att intresset för objektet är stort, trots ett högt utgångspris.

– Stort intresse och många frågor, men även en hög prisklass prisklass. Ett extraordinärt läge och en unik fastighet som varit i samma familjs ägo under en lång tid. Många vill mycket men inte lika många som har de ekonomiska musklerna att köpa, säger han.

Vill du veta mer? Klicka här.

Bild: Nordstrands Mäkleri