De har Sveriges nöjdaste bostadskunder

På en orolig och utmanande marknad är det extra viktigt att ha tydliga mål och prioriteringar – det har Besqab. Därför har de fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste bostadskunder, för andra året i rad.

Besqab sprider boglädje genom att skapa hållbara och trygga hem. Foto: Besqab.

Just nu känner vi alla av den utmanande marknaden. Därför är det viktigt med en trygg aktör som fokuserar på rätt områden. Besqab sprider boglädje genom att skapa hållbara och trygga hem i boendemiljöer som gör det lätt att leva hälsosamt. 

Få en glimt av hur det är att bo i en Besqab-bostad.

“Höjt sig ytterligare ett snäpp”

I februari i år meddelade det oberoende analysföretaget Prognoscentret att Besqab har Sveriges nöjdaste kunder. Dessutom toppade man samtliga delmoment i undersökningen.

“Besqab har, med marginal, branschens nöjdaste kunder 2022. Besqab presterade bäst i branschen redan 2021 och har nu höjt sig ytterligare ett snäpp. Trots de höga förväntningarna på kvaliteten så överträffas dessa inom samtliga områden, allra mest när det gäller prisvärdhet och personal”, kommenterar Prognoscentret i samband med utmärkelsen.

Besqab för en nära dialog med sina kunder för att förstå vad de värdesätter i bostaden och i mötet med Besqab. De ser att goda relationer byggs genom hela kundresan och arbetar löpande med att stärka kundinsikten ytterligare – från första kontakt till inflyttning.

Besqabs mål är att vara bäst på att förstå sina kunders behov och drömmar. Foto: Besqab.

– Kunderna är vårt fokus! Vårt mål är att vara bäst på att förstå våra kunders behov och drömmar, vad de värdesätter i sin nya bostad. Under 2022 har vi med stort engagemang, hjärta och kompetens fortsatt arbetet, säger Anna Slåtteby, chef för försäljning och kunderbjudande.

I dagsläget har Besqab åtta projekt med pågående försäljning: Grönskan i Gröndal, Solna Parad i Solna Centrum, Norrberget i Vaxholm, Boston i Midsommarkransen, Nivå i Mariehäll, Ella Allé i Täby, Fabriken i Nacka Strand och Årsta Ljuva i Årsta. 

Kunderna ska känna sig trygga

– Vi formar våra bostäder efter platsen vi bygger på. Allt ska smälta samman och vårt mål är att det ska vara lätt att leva ett hälsosamt liv i våra bostäder. Vi är en trygg partner som du kan lita på genom hela processen. Vi är duktiga på tidsplaner, håller vad vi lovar och genomför det vi ska, säger Malin Castenvik, försäljningschef.

Med Trygghetspaketet kan varje kund känna sig trygg i sitt bostadsköp. Foto: Besqab.

Besqab grundades 1989, och deras vision är att sprida mesta möjliga boglädje. Vägen dit går via förmågan att skapa attraktiva och hållbara boendemiljöer och förståelse för hur människor vill leva sina liv. Besqab lägger stor vikt vid att kunderna ska känna sig trygga. 

Här kan du läsa om Besqabs Trygghetspaket.

Med Besqabs Trygghetspaket kan du som köpare alltid känna dig säker i ditt bostadsköp. De säkerställer bland annat att föreningen har god ekonomi och att du kan sälja din nuvarande bostad i lugn och ro. Även hållbarhet är viktigt för Besqab – de börjar tänka på hållbarhet redan när de förvärvar marken och börjar planera sina bostäder. Bostadsmiljöerna planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil för dagens och morgondagens människor.