Årsta Ljuva blir oasen söder om Söder

Strax utanför centrala Stockholm, söder om Söder, bygger Besqab nya Årsta Ljuva. Här bor du i en levande stadsdel med närhet till vacker natur och goda kommunikationer.

I Årsta Ljuva byggs 70 nya lägenheter. Illustration: Besqab.

Bygget i Årsta är i full gång. Besqab bygger 70 nya lägenheter i vad de beskriver som “söder om Söders nya Söder”. Bostadsrätterna blir om 1-6 rok med planlösningar som är väl genomtänkta för att du ska vilja bo här länge. Bostäderna är inflyttningsbara från november 2023.

Här kan du göra en intresseanmälan för Årsta Ljuva.

Årsta har blivit ett av de mest populära områdena utanför Stockholms stadskärna. Här finns vacker natur och badvänligt vatten alldeles i närheten, via Årstaskogen. Samtidigt finns smidiga kommunikationer som gör att du bor bara några minuter från Södermalm.

– Det här är en levande stadsdel med egna restauranger och caféer. Samtidigt är det inte långt in till centrala Stockholm, vill man åka kollektivt så finns både buss, spårvagn och pendeltåg på några minuters promenadavstånd. Dessutom finns fina cykelvägar, och med cykel är det 10-12 minuter över till Södermalm eller till Liljeholmen, säger Henrik Ceder, projektledare på Besqab.

Besök Besqabs visningslägenheter – boka visning.

Alla bostäder i Årsta Ljuva har egen balkong eller uteplats. Illustration: Besqab.

Anpassat efter dina behov 

Bostäderna i Årsta Ljuva är utformade för att passa för olika skeden i livet. De flesta av bostäderna kan anpassas efter dina behov, oavsett om du drömmer om öppna, sociala ytor eller är i behov av en avskild plats för lugn och ro.

Du har väl inte missat filmen om Årsta Ljuva? Titta här!

– Här erbjuder vi flexibelt utformade lägenheter som vi tänker ska passa för alla skeden i livet, från ett rum och kök om 36 kvadratmeter till sex rum och kök om 118 kvadratmeter med ett sovrum i etage. Alla bostäder har givetvis egen balkong eller uteplats. I cykelrummen installerar vi servicestationer för cyklar, och i föreningen finns dessutom ett gym och ett co-working-utrymme för hemarbete, berättar Henrik. 

I interiören är kulörerna smakfulla och materialen noggrant utvalda, och följer koncepten Solid eller Säsong. I Solid är inredningen inspirerad av den svenska naturen och det kalla nordiska ljuset. I Säsong har inspirationen hämtats från den urbana världen där färgskalan och uttrycket hämtas från aktuella trender. 

Klicka här för att komma i kontakt med ansvarig mäklare.

I interiören är kulörerna smakfulla och materialen noggrant utvalda. Illustration: Besqab.

Känn dig trygg med Besqab 

Med Besqabs Trygghetspaket i ryggen kan du som köpare alltid känna dig säker i ditt bostadsköp. Besqab säkerställer bland annat att föreningen har god ekonomi och att du kan sälja din tidigare bostad i lugn och ro. Dessutom får du, genom ett tillträdesskydd, hjälp med boendekostnaden om försäljningen av din gamla bostad drar ut på tiden. 

Läs mer om Besqabs Trygghetspaket här!

– I alla våra projekt tecknas en försäkring vid produktionsstart som garanterar att bygget färdigställs. En oberoende besiktningsman genomför en slutbesiktning innan du som kund flyttar in, och sedan utförs en garantibesiktning efter två år för att se till att allt fortfarande fungerar som det ska, säger Henrik.

Inflyttningsklara bostäder

Nu finns tillfälle att köpa en nyproducerad lägenhet med inflyttning i nära antågande. I Årsta Ljuva hittar du hem som du kan få nyckeln till idag – eller iallafall inom några månader. Helt inflyttningsklara och redo för ditt liv, din vardag och alla spår den lämnar efter sig. Allt är redan klart, och du får alla fördelar med att köpa en nyproducerad bostad – direkt.

Se inflyttningsklara bostäder i Årsta Ljuva.

Sveriges nöjdaste bostadskunder – för andra året i rad

Besqab har Sveriges nöjdaste bostadskunder för andra året i rad, det visar Prognoscentrets årliga undersökning. Läs mer om utmärkelsen och hur Besqab jobbar för att sprida boglädje och skapa hållbara hem och boendemiljöer.