Stockholmspärla lockar mest klick

På Torsgatan i centrala Stockholm ligger den exklusiva lägenheten som lockade mest klick på Hemnet i veckan. Här bor man på 80 nyrenoverade kvadratmetrar med närhet till allt Stockholm har att erbjuda – precis intill vackra Vasaparken.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Lägenheten, som är från 1927, är helt nyrenoverad. Den är belägen precis intill Vasaparken som bjuder på vackra promenadstråk och härlig grönska. Här bor man på 80 kvm uppdelat på 2,5 rok. 

– Det som sticker ut med bostaden är skicket på lägenheten och att det finns två badrum. Båda kök och badrum är i toppskick, med en internationell, lyxig känsla, säger mäklaren Marc Blumenthal på BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri, som förmedlar bostaden.

Renoveringen är smakfullt genomförd och genomsyrar varje vrå i lägenheten – varje detalj är noga utvald för att skapa en exklusiv atmosfär. Här har man kombinerat klassiska materialval och moderna funktioner. 

Foto: BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

I det stilrena vardagsrummet finns platsbyggd förvaring och rymlig yta för en soffgrupp. Härifrån tar man sig vidare ut på balkongen som vetter mot föreningens innergård och bjuder på en härlig utsikt mot det charmiga Atlasområdet. 

– Köper man den här bostaden kan man förvänta sig att bo i en rofylld och lyxig oas mitt i smeten. Dessutom har man direkt tillgång till allt Vasastan och Stockholm har att erbjuda, säger Marc.

Foto: BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Köket är påkostat med luckor i valnöt och behandlad stenskiva. Här bjuds på mycket förvaring och plats för ett större matbord. Det större badrummet har en lyxig känsla med marmorgolv, tvättpelare, takdusch och golvvärme. 

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 25 800 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om Torsgatan 29? Klicka här.