Sommarpärla med egen flotte toppar Hemnet – igen

I Ekbo Fäbodar, bara 2,5 timme utanför Stockholm, ligger smultronstället som blev veckans Klicktopp på Hemnet två veckor i rad. Bryggan, den egna flotten vid strandkanten och läget gör det inte svårt att förstå varför. 

Få nyheter om bostadsmarknaden i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Den knuttimrade stugan är omgiven av en gärdesgård åt ena hållet och sjön Ekaren åt andra. Foto: Fastighetsbyrån.

Det röda huset med vita knutar byggdes 1965 och har en badplats bara ett stenkast från tomten. Fastigheten består av en huvudstuga, en gäststuga och en sovstuga. Huvudstugan har högt i tak, timmerstockar i taket, kamin och vedspis. 

– Det här är verkligen en sommaridyll och ett smultronställe. Den faluröda, knuttimrade stugan är omgiven av en gärdesgård åt ena hållet och sjön Ekaren åt andra, säger mäklaren Olivia Rustas på Fastighetsbyrån, som förmedlar objektet. 

Se fler klicktoppar här!

Huvudstugan har en generös takhöjd med timmerstockar. Foto: Fastighetsbyrån.

Egen flotte och badbrygga

Nere vid vattnet ligger fastighetens egen brygga med badstege samt den egna flotten vid strandkanten. 

– Tänk att vakna upp en sommarmorgon och ta med kaffet till bryggan för att njuta av lugnet och atmosfären. Jag ser fram emot att få visa det här fritidshuset för de som anmält sig till visningen, säger Olivia Rustas. 

Gäststugan har utrymme för enkel- eller dubbelsäng och värms upp via direktel och golvvärme. Även sovstugan, som har plats för tre ytterligare sovplatser, värms upp via direktel. Här finns även tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. 

Till fastigheten hör en helt egen flotte. Foto: Fastighetsbyrån.

I skrivande stund har villan kommit upp i över 41 600 klick på Hemnet. 

Vill du veta mer om fritidshuset? Klicka här.