Storsatsning på nya bostäder i Göteborg – så får du välja först

Hösten 2021 är det säljstart för nybyggda lägenheter i Brf Prefekten – en helt ny stadsdel i Mölndal utanför Göteborg. Samtidigt lanserar OBOS en ny landstäckande bostadskö som ger förtur till dessa lägenheter och tusentals andra nybyggda hem. – Det här är ett helt nytt sätt att hitta sitt drömboende. Först i kön väljer först, säger Anna Clara Dettner, Head of Loyalty på OBOS.

Brf Prefekten i Göteborg.

Bli medlem i OBOS – få förtur till att köpa attraktiva bostäder.

OBOS är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare med en lång historia och gedigen erfarenhet av att bygga med kvalitet och eftertanke.

Just nu utvecklar OBOS mängder av nya bostadsprojekt runt om i landet.

Ny stadsdel utanför Göteborg

Vid den gamla lärarhögskolan i Mölndal växer en helt ny stadsdel fram: Brf Prefekten, nära såväl natur- och grönområden som service och handel. Änggårdsbergens stora naturreservat ligger intill och erbjuder unika möjligheter till friluftsliv, motion och rekreation. Eller vad sägs om löparspår, promenad- och cykelstråk, fotbollsplaner och Göteborgs bästa golfbana?

OBOS planerar för lägenheter i olika storlekar i den nya stadsdelen med säljstart hösten 2021. Närhet är ett ledord inte bara till natur och handel. Havet ligger tio minuter bort med bil. Lika långt är det till centrala Göteborg.

Läs mer om de nya bostäderna i Brf Prefekten.

Så får du förtur

Och den som är medlem i OBOS får chans att välja först. Det nya medlemskapet ger nämligen förtur till att köpa nya bostäder.

– Vi erbjuder allt från tomter till villor, flyttklara hus, radhus, kedjehus, parhus och lägenheter – och vi finns över hela Sverige, säger Anna Clara Dettner, Head of Loyalty på OBOS.

Slipp stressen vid bostadsköp

Med det nya medlemskapet vill OBOS ge svenskarna möjlighet att välja sin bostad i lugn och ro.

– Vi vet att många upplever en stress och osäkerhet i samband med ett bostadsköp. Som medlem i OBOS slipper du den stressen. Ju längre tid du har som medlem, desto längre fram står du i kön – och först i kön väljer först. Du kan med andra ord lugnt vänta in din drömbostad och sedan planera köpet.

Anna Clara Dettner

Succé i Norge

OBOS är en medlemsägd organisation. Konceptet OBOS Medlem etablerades i Norge för drygt 90 år sedan och har blivit oerhört uppskattat. Drygt tio procent av norrmännen har redan tecknat ett medlemskap och många ser det som en livslång investering.– Du kanske inte behöver en ny bostad för stunden, men vem vet hur din situation ser ut om 5, 10 eller 20 år? I Norge har det blivit populärt att ge bort ett medlemskap i dop- och konfirmationspresent, säger Anna Clara Dettner.

Bli medlem i OBOS – få förtur till attraktiva bostäder.

Läs mer om de nya bostäderna i Brf Prefekten.

Premiär för OBOS Medlem

  1. Som medlem får du förtur till nybyggda hem. OBOS erbjuder alltid sina bostäder till sina medlemmar först och i turordning, först i kön väljer först.
  2. I medlemskapet ingår generösa erbjudanden och förmåner som gör det enklare och billigare att förbättra sitt boende. Du får också rabatter på upplevelser som resor, nöjen, kultur och idrott.
  3. Att bli medlem är enkelt. Du anmäler dig på obos.se eller via OBOS-appen. Fyll i uppgifter, legitimera dig med Bank-ID och betala med Swish eller kort. Från och med 1 september bjuder OBOS på årsavgiften för 2021 (gäller tom 31 dec 2021).

Bli medlem i OBOS här.