Kommande

Sjunde Kolonistigen 4

Hälla, Västerås kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
30 m²
Tomtarea
396 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
10 987 kr/år
Kommande

- Mycket välskött och vacker tomt utöver det vanliga
- Isolerat uterum, soldäck och takad altan
- Skrytsamt vacker och välskött trädgård

Är du på jakt efter en sommaridyll utöver det vanliga? Då har du hittat rätt! Denna otroliga kolonistuga har allt och lite till för den med högt ställda krav som vill sätta en guldkant på tillvaron!

Här välkomnas du av en slående vacker och välskött trädgård med en stenad gång upp till stugan. I huvudbyggnaden finns ett kök utrustat med kyl/frys, spishäll, fläkt och ugn. Rummet är öppet upp till nock och inger en känsla av härlig rymd. Här finns gott om plats för möblemang. Från rummet nås trappen upp till stugans mysiga loft där det finns två sovplatser. Rogivande sovrum med plats för säng och gott om förvaring i dubbelgarderob. Stugan har genomgående stilrena och fräsch ytskikt. Vid entrén till stugan finns ett isolerat och mysigt uterum. Ett härligt, gediget och inhägnat soldäck med utedusch och spabad sträcker sig runt stugans framsida och längs med ena gaveln. Vidare finns en härlig takad uteplats med markis intill den andra byggnaden som har två förrådsutrymmen samt förbränningstoalett. Kolonistugan säljs möblerad och diverse inventarier ingår så som trädgårdsredskap och gräsklippare.

Trädgården är fantastiskt fint ordnad med härligt buskage, blomster, samt ett växthus - här är möjligheterna många för den med gröna fingrar och gediget trädgårdsintresse. En sommaroas utöver det vanliga som måste ses!

Byggnaden är byggd på ofri grund vilket innebär att byggnaden står på en arrendetomt och inte ägs av husägaren. Arrendetomt innebär att det inte går att ta upp pantbrev för att finansiera köpet. Det behöver alltså finansieras kontant, via privatlån eller genom att låna upp befintligt bolån. För att köpa kolonistuga behöver du vara skriven i Västerås. Hälla koloniförenings hemsida: https://hallakoloniforening.se/

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Joanna Närling

Notar
Mäklare Joanna Närling, Notar
0706 43 90 91
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.