Nyproduktion

Vigelterassvägen 5

Härjedalens kommun Se på karta

4 025 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Skarljus I
Om föreningen
Avgift
3 452 kr/mån
Driftkostnad
17 760 kr/år
Nyproduktion

Här kommer det att byggas 27 bostadsrätter i storlekarna 48 -124 kvm. ENDAST 1 KVAR med tillträde i juli 2023!

Moderna arkitektritade hus med spännande design samt genomtänkta materialval som för tankarna naturligt till fjällvärldens vackra natur. Lägenheterna är utformade med smarta lösningar så som platsbyggd förvaring, stor altan, mini-spa med bastu och kaklad eldstad för att bara nämna några av sakerna som dessa lägenheter har att erbjuda.

Ett stycke upp på det storslagna fjället i Tänndalen, ligger fjällbyn Skarljus. Det är bara att kliva på skidorna och ge sig direkt ut i backen och upp i liftsystemet, eller ut i de välpreparerade längdskidspåren som sträcker sig mil efter mil genom det fängslande fjällandskapet. Skarljus bjuder på ski-in-ski-out, gångavstånd till ski-lodge, restauranger och matbutiker.

Skarljus är en genuin fjällby i en kontemporär tappning. Husens arkitektur är inspirerad av det traditionella härjedalska härbret, tolkad på ett modernt sätt för att möta dagens behov av komfort och avspänt umgänge. Skarljus är hem i vår vackra svenska fjällmiljö som är utformade för vila och avkoppling, men också för ett aktivt liv och gemenskap.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen

Kontakt

Erik Olofsson

Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
Mäklare Erik Olofsson, Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
070-369 10 30