Cygnusvägen 9

Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun Se på karta

4 050 000 kr

4 350 000 kr -7 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
590 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
28 020 kr/år

Nytt pris!
OPTIMALT PLANERAT FRITIDSBOENDE!
Varmt välkomna till Cygnusvägen 9 och denna mysiga fjällstuga.
Här möts ni av ett genomtänkt fjällboende, vad sägs om en väl tilltagen hall med hela två torkskåp och bra med plats för ytterkläderna.
Mellan två av sovrummen har även skjutdörrar installerats för att kunna öppna upp mellan sovrummen. Perfekt när man har småbarn. Självklart har man tänkt till kring förråd, dels så finns det ett låsbart förråd som nyttjas som privat inne i bostaden och två låsbara skidförråd som man kan nyttjas privat och för gäster. Perfekt vid uthyrning.

När ni kliver in i bostaden så slås ni av det härliga allrummet med öppet upp i nock och de fina fönstren som går från golv till tak som skapar ljus till bostaden och ger er fin utsikt över fjällen. Kaminen värmer varmt under kallare dagar och den öppna planlösningen till köket gör detta till en trivsamt plats att umgås hela familjen och med vännerna. Bostaden inrymmer hela 4 sovrum och två badrum varav ett med tvättmaskin och bastu. Hela bostaden har en fin panel som gör att fjällkänslan förstärks ännu mer.
Oavsett om du planerar en avkopplande familjesemester eller en helg med vänner, finns det gott om plats för alla.
Ute finns det en mysig grillplats i bästa solläge och möjlighet att bygga en altan.
Elbilen laddar du enkelt via laddboxen och fiber är installerat.

Här bor ni med ski in /ski out läge till pisterna samt längdskidspåren och skoterlederna. Ni når även skidboden, receptionen och restaurangen Renen & Älgen med en kort promenad.

Boende säljes med inventarier förutom personliga tillhörigheter. Uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll finns och intäkter har gett ca 65 000 kr sedan januari -23. Bokade veckor finns framöver.

Idre Himmelfjäll är en av de mest eftertraktade platserna för fritidsboende i Sverige, och det är inte svårt att förstå varför. Området är omgivet av vacker natur, med fjäll, sjöar och skogar som lockar till skidåkning, vandring, fiske och mycket mer. Detta är en plats där du kan koppla av och återhämta dig från vardagens stress och njuta av allt som naturen har att erbjuda.
Sommartid finns det mycket att upptäcka. På Idre Fjäll finns aktiviteter som cykling, höghöjdsbana, hästridning m.m Idres golfbana är känd som en av Sveriges vackraste banor och måste upplevas för den golfintresserade. För dig som gillar vandring finns det otroligt mycket leder att utforska i närområdet.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Svart Karin Karlsson

HusmanHagberg Idre Älvdalen
Mäklare Svart Karin Karlsson, HusmanHagberg Idre Älvdalen
070 427 01 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.