Merkuriusvägen 11

Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun Se på karta

5 650 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 299 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
13 465 kr/år

Varmt välkomna till denna mysiga stuga på Merkuriusvägen 11 på Idre Himmelfjäll!
När ni kliver in över tröskeln i den här huset är risken stor att ni aldrig vill åka hem igen. Här möts ni av ett varmt hem byggt 2021 som andas fjällkänsla rakt igenom. Vad sägs om fin träpanel i hela bostaden, ett rymligt loft på 15 kvm, ett stort allrum med öppet upp till nock, stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp och en altan med utsikt i bästa solläge samt garage.

Här bor ni pistnära och även med närhet till längdspår och skoterleder. En av många fördelar med Himmelfjäll är att ni kan köra skotern direkt ifrån tomten.
Restaurangen Renen & Älgen och skidshopen når ni med en kort promenad från bostaden.

Detta fantastiska fritidsboende är den ultimata avkopplingen och erbjuder allt ni behöver för att njuta av naturen och den vackra fjällmiljön. Bostaden har tre rymliga sovrum och ett stort allrum med ljusinsläpp från tre väderstreck. Kaminen är placerad centrerat i rummet. Runt den kan ni koppla av och ladda batterierna med familj och vänner efter en dag ute på fjället. Det stilrena köket är i öppen planlösning mot allrummet och har gott om plats för förvaring och arbetsyta. På den stora altanen kan ni avnjuta en kopp kaffe eller en härlig måltid samtidigt som ni andas den friska fjälluften och blickar ut över bergen.
Loftet ger ett extra utrymme som kan nyttjas, delvis som sovrum och allrum/kontor/lekrum.
Badrummet är rymligt och härifrån når ni bastun. Vidare så finns det en wc samt att vid entrén finns det ett teknikrum med tvättmaskin.
Detta fritidshus har även ett garage som ger möjlighet till förvaring av skoter, skidor/cyklar eller annan utrustning tryggt och säkert. I ena änden av garaget finns även ett förråd.
Fiber är indraget och bostaden säljes med de flesta av inventarierna. Goda intäkter går att få via uthyrning.

Idre Himmelfjäll är en av de mest eftertraktade platserna för fritidsboende i Sverige, och det är inte svårt att förstå varför. Området är omgivet av vacker natur, med fjäll, sjöar och skogar som lockar till skidåkning, vandring, fiske och mycket mer. Detta är en plats där du kan koppla av och återhämta dig från vardagens stress och njuta av allt som naturen har att erbjuda.
Sommartid finns det mycket att upptäcka. På Idre Fjäll finns aktiviteter som cykling, höghöjdsbana, hästridning m.m Idres golfbana är känd som en av Sveriges vackraste banor och måste upplevas för den golfintresserade. För dig som gillar vandring finns det otroligt mycket leder att utforska i närområdet.

Idre Himmelfjäll, en plats för hela familjen att tillsammans skapa minnen för livet.
Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Svart Karin Karlsson

HusmanHagberg Idre Älvdalen
Mäklare Svart Karin Karlsson, HusmanHagberg Idre Älvdalen
070 427 01 00