Pistvägen 518

Kläppen, Sälenfjällen, Malung-Sälens kommun Se på karta

5 300 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
1 440 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
97 751 kr/år

Välkommen till detta välskötta parhus i Mitt i Pistenområdet på Kläppen. Här bor du med närhet till Kläppens fina utbud och faciliteter! I området finns transportliftar och transportsträckor som tar dig till hela Kläppens skidsystem. Preparerade längdskidspår och skoterleder är nära till hands för dig som vill njuta av Kläppbergets fjällmiljö. Sommartid finns hinderbana, motionsspår, paddling, cykling och vandring i den vackra naturen. En perfekt familjeanläggning både sommar som vinter med mysiga restauranger, bageri, shopping, hotell mm. Goda uthyrningsmöjligheter för dig som vill finansiera ditt fritidsboende genom uthyrning via Kläppen Ski Resort.

Parhuset är delat i två spegelvända lägenheter där varje lägenhet har allrum med köksdel och baskamin, två sovrum och sovloft samt två badrum med dusch och wc, där det större badrummet även har bastu. Sovrummen är fördelade på ett rum med dubbelsäng samt vägghängd utfällbar extrasäng och det mindre sovrummet har två enkelsängar. Sovloftet har en skiljevägg mellan de två dubbelsängarna, totalt finns 8-9 bäddar i varje lägenhet.

Allrummet har ljusa naturnära färger med högt ryggåstak, vilket ger en härlig känsla av rymlighet. Köket är fullt modernt utrustat med allt du behöver för matlagning i fjällen. Utgång från allrummet till den gemensamma altanen i västerläge. Här bor du på hörntomt i änden av gatan och omges av den fina naturen, perfekt för dig som har småbarn då det inte är någon genomfartstrafik.

På tomten finns en förrådsbyggnad/skotergarage tillhörande bostaden.

Bostaden är kopplad till uthyrningsavtal med Kläppen Ski Resort som löper över säsongen 22/23. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.
Ägarbokade veckor för säsongen 22/23: Vecka 8 och 9.
Möjliga hyresintäkter ca 200 000 - 240 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision (avdrag görs för egna veckor).

Inventarierna ingår i förevisat skicka förutom personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer hos mäklaren
Sälenmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Anne-Mari Backjanis

Sälenmäklaren AB
Mäklare Anne-Mari Backjanis, Sälenmäklaren AB
070-6654955