Kansligränd 20

Kvarnbergsplan, Huddinge kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Våning
6 av 9, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Sågbäcken
Om föreningen
Avgift
2 031 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
55 000 kr/m²

Här erbjuds en ljus och öppen lägenhet vars yta disponeras på ett optimalt sätt. Välkommen till en lägenhet där det kommer dröja många år innan du behöver tänka på renoveringar.

Det första som möter dig i denna bostad är en stor, välplanerad och inbjudande hall med klädhängare, platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Sedan kommer vi till ett stort, ljust och välplanerat allrum med mycket dagsljus, vackert ljusinsläpp, lättmöblerade ytor och plats för både soffa och säng. Badrummet är stort, fräscht och fint samt har toalett, dusch, handfat, kommod, tvättmaskin och badrumsskåp. I köksdelen finns det förberett för diskmaskin.

Sågbäcken är en välskött, stabil och trevlig förening med god ekonomi, låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat cykelrum, grillplats och soprum.

Här bor du vid ett av Kvarnbergsplans bästa lägen, med Huddinge centrum ett stenkast från lägenheten. Gömmarens badplats ligger en cykeltur bort och kungens kurva finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Huddinge har att erbjuda.

Välkomna på visning!
Linus Molin - Bjurfors Huddinge
073-262 06 78

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Linus Molin

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Linus Molin, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
073-262 06 78