Runvägen 11A

Berga, Kalmar kommun Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1960
Förening
HSB BRF Rimsmeden i Kalmar
Om föreningen
Avgift
3 047 kr/mån
Driftkostnad
3 372 kr/år
Pris/m²
16 854 kr/m²

Varmt välkommen till Runvägen 11A och denna rymliga etta med en stor inglasad balkong! Hemmet bjuder på en hall i generös storlek, ett helkaklat badrum, stort kök som rymmer matbord framför det stora fönstret och till sist har vi det härliga allrummet som rymmer både soffa, säng, och skrivbord. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som förlänger rummet.

Det där lilla extra erhåller bostaden genom en reparationsfond på över 6000 kr. Perfekt för dig som någon gång vill sätta din egna prägel!

Bor du på Runvägen 11A tillhör du en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonom. I månadsavgiften om 3047kr ingår värme, vatten, bredband, basutbud för kabel-tv och nätavgift för elen. Föreningen har gemensamma faciliteter - för att nämna några - övernattningslägenhet och gym. Berga är ett naturnära och trevligt område i Kalmar med matbutik, bra kommunikationer, skolor, trevliga promenadstråk och vackra grönområde. Här bor du dessutom med cykelavstånd till både Hansa City men även centrala Kalmar och Linneuniversitet.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Nichole Björnsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Nichole Björnsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
0705296200